6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #11 Devrim21 dedi: Yaptım ama maalesef düzelmedi Format attım ama düzelmedi maalesef Ekran kartı Windows her şeyi gincelledim ama düzelme olmadı. Virüsten ötürü olacağını düşünüyorum bende indirmediğim bir güvenlik programı gördüm sildim ondan olabilir diye ama başka göremedim. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilediniz mi , formatı flaşla ve ya DVD ile mi attınız ayarlardan mı?
Devrim21 dedi: Yaptım ama maalesef düzelmedi Format attım ama düzelmedi maalesef Ekran kartı Windows her şeyi gincelledim ama düzelme olmadı. Virüsten ötürü olacağını düşünüyorum bende indirmediğim bir güvenlik programı gördüm sildim ondan olabilir diye ama başka göremedim. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilediniz mi , formatı flaşla ve ya DVD ile mi attınız ayarlardan mı?
Devrim21 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #12 649338 dedi: Termal macun yenilediniz mi , formatı flaşla ve ya DVD ile mi attınız ayarlardan mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Windows hariç herşeyi fabrika ayarlarına dönderdim Termal macun yenilemedim hayır
649338 dedi: Termal macun yenilediniz mi , formatı flaşla ve ya DVD ile mi attınız ayarlardan mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Windows hariç herşeyi fabrika ayarlarına dönderdim Termal macun yenilemedim hayır
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #13 Devrim21 dedi: Ayarlardan Windows hariç herşeyi fabrika ayarlarına dönderdim Termal macun yenilemedim hayır Genişletmek için tıkla... Flaşdan atmayı deneyin birde. Öyle atınca sorun her zaman düzelmiyor. Termal macun yenilemediyseniz işlemci sıcaklıklarını kontrol etmekte fayda var.
Devrim21 dedi: Ayarlardan Windows hariç herşeyi fabrika ayarlarına dönderdim Termal macun yenilemedim hayır Genişletmek için tıkla... Flaşdan atmayı deneyin birde. Öyle atınca sorun her zaman düzelmiyor. Termal macun yenilemediyseniz işlemci sıcaklıklarını kontrol etmekte fayda var.
Devrim21 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #14 649338 dedi: Flaşdan atmayı deneyin birde. Öyle atınca sorun her zaman düzelmiyor. Termal macun yenilemediyseniz işlemci sıcaklıklarını kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Çok sıcak olmuyor Max 50 derece olduğunu gördüm ama onuda denerim
649338 dedi: Flaşdan atmayı deneyin birde. Öyle atınca sorun her zaman düzelmiyor. Termal macun yenilemediyseniz işlemci sıcaklıklarını kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Çok sıcak olmuyor Max 50 derece olduğunu gördüm ama onuda denerim
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #15 Devrim21 dedi: Çok sıcak olmuyor Max 50 derece olduğunu gördüm ama onuda denerim Genişletmek için tıkla... 50 derecenin üstüne çıkmıyorsa onu denemenize gerek yok.
Devrim21 dedi: Çok sıcak olmuyor Max 50 derece olduğunu gördüm ama onuda denerim Genişletmek için tıkla... 50 derecenin üstüne çıkmıyorsa onu denemenize gerek yok.
Devrim21 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #16 649338 dedi: 50 derecenin üstüne çıkmıyorsa onu denemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani League of Legends gibi bir oyunda bile FPS düşmesi yiyorum i5 3nesil RX550 4 GB ekran kartı 16 GB RAM 1600 MHz. Bence sistem LoL için fazla drop girmemesi gerekiyor
649338 dedi: 50 derecenin üstüne çıkmıyorsa onu denemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani League of Legends gibi bir oyunda bile FPS düşmesi yiyorum i5 3nesil RX550 4 GB ekran kartı 16 GB RAM 1600 MHz. Bence sistem LoL için fazla drop girmemesi gerekiyor
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #17 Devrim21 dedi: Yani League of Legends gibi bir oyunda bile FPS düşmesi yiyorum i5 3nesil RX550 4 GB ekran kartı 16 GB RAM 1600 MHz. Bence sistem LoL için fazla drop girmemesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Rahatça oynatması gerek. Flaştan temiz format atmayı deneyin. SSD'nizi tamamen temizleyin.
Devrim21 dedi: Yani League of Legends gibi bir oyunda bile FPS düşmesi yiyorum i5 3nesil RX550 4 GB ekran kartı 16 GB RAM 1600 MHz. Bence sistem LoL için fazla drop girmemesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Rahatça oynatması gerek. Flaştan temiz format atmayı deneyin. SSD'nizi tamamen temizleyin.
Devrim21 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #18 649338 dedi: Rahatça oynatması gerek. Flaştan temiz format atmayı deneyin. SSD'nizi tamamen temizleyin. Genişletmek için tıkla... Flashtan nasıl format atılır bilmiyorum.
649338 dedi: Rahatça oynatması gerek. Flaştan temiz format atmayı deneyin. SSD'nizi tamamen temizleyin. Genişletmek için tıkla... Flashtan nasıl format atılır bilmiyorum.
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #19 Devrim21 dedi: Flashtan nasıl format atılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 isosunu ve Rufus dosyasını indirip rufus üzerinden flash belleğe yazdıracaksınız. Linkleri koyayım aşağıya. Windows 10 İso : Windows 10'u İndirin Rufus : Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Windows 10 indirmek için aracı çalıştırıp iso dosyasını indireceksiniz.
Devrim21 dedi: Flashtan nasıl format atılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 isosunu ve Rufus dosyasını indirip rufus üzerinden flash belleğe yazdıracaksınız. Linkleri koyayım aşağıya. Windows 10 İso : Windows 10'u İndirin Rufus : Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Windows 10 indirmek için aracı çalıştırıp iso dosyasını indireceksiniz.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #20 Devrim21 dedi: Hiçbir şey açık olmamasına rağmen CPU %100, oyun oynadığım zaman da sürekli FPS düşmesi yiyorum. FPS sabit 100 iken bir anda 30'lara inip çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal bilgisayarında virüs olabilir Kaspersky ESET Malwarebytes BitDefender Bunlardan birini kurun tam tarama yapın çıkan log.txt yi buraya atın.
Devrim21 dedi: Hiçbir şey açık olmamasına rağmen CPU %100, oyun oynadığım zaman da sürekli FPS düşmesi yiyorum. FPS sabit 100 iken bir anda 30'lara inip çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal bilgisayarında virüs olabilir Kaspersky ESET Malwarebytes BitDefender Bunlardan birini kurun tam tarama yapın çıkan log.txt yi buraya atın.