CPU 100'e çıkarsa ne olur?

Mesajlar birbirine karışmış aslında gerekli cevap verilmiş. İşlemcinin %100 kullanılması sıcaklıklar normal olduğu sürece bir sorun oluşturmaz. Ancak 100-105 derece gibi sıcaklıklar gerçekten çok yüksek. Sıcaklığın bu kadar artması soğutmayla ilgili bir problem olduğunu gösterir. Anında etkisini fark etmeyebilirsiniz ancak zaman içinde kullanılmaz hale gelebilir. Zaten işlemci soğutma takmasanız bile kendini kısıtlayarak bu sıcaklıkların üstüne çıkmasını engellemeye çalışıyor. Sizin bilgisayarınıza dönersek sıcaklıklarınız 60-70 derece civarında %100 CPU kullanımı gayet doğal ve sorun oluşturmaz.
hocam fanlar vites arttıyor sanki çok hızlanıyor bir sıkıntı olmaz dimi

Ufak at, civcivler yesin :)
Kapanmaması imkansız.
Yalan söyleyecek halim yok. Stok soğutucuyu tam oturtamamışım zaten fanlar çok hızlı dönüyordu ama ben kirli diye sanıyordum. Yeni pc alacağım için hiç uğraşmadım. Tekrar yapıp atardım ancak stok soğutucunun klipsleri yüzünden tüm anakartı sökmek gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı