A Atakandlbs Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 CPU kullanımım genellikle %45 civarı gösteriyor ama çekirdek kullanımlarına baktığımda bu değerleri gördüm. Sizce değerler normal mi? Dosya Ekleri 20210211_184446.jpg 103,8 KB · Görüntüleme: 111
CPU kullanımım genellikle %45 civarı gösteriyor ama çekirdek kullanımlarına baktığımda bu değerleri gördüm. Sizce değerler normal mi?
Ali Bayram Kurtkaya Decapat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 199 20 Şubat 2021 #2 Bırak kullansın kardeş. İşlemciler zaten %100 yüke bile çok rahatça dayanabilirler. Isınmadığı sürece bir sorun yok. Artı 0 Eksi
Bırak kullansın kardeş. İşlemciler zaten %100 yüke bile çok rahatça dayanabilirler. Isınmadığı sürece bir sorun yok.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Bildiğim kadarıyla CS:GO CPU kullanan bir oyun. Bilgisayarda yapılan işlemler çekirdeklere bölünür. Normal gibi. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla CS:GO CPU kullanan bir oyun. Bilgisayarda yapılan işlemler çekirdeklere bölünür. Normal gibi.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 20 Şubat 2021 #5 Mehmet A dedi: Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmuyor. FPS sanırım 144'e sabit, ondan bütün güç kullanılmıyor. CS:GO zaten yüzde 100 kullanan oyun değil. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmuyor. FPS sanırım 144'e sabit, ondan bütün güç kullanılmıyor. CS:GO zaten yüzde 100 kullanan oyun değil.
Ali Bayram Kurtkaya Decapat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 199 20 Şubat 2021 #6 Mehmet A dedi: Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Kardeşim darboğaz filan olmuyor. Öyle olsa bütün işlemciler kendini tamamen kullanır idi. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Kardeşim darboğaz filan olmuyor. Öyle olsa bütün işlemciler kendini tamamen kullanır idi.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #7 jax teller fanboyu dedi: Darboğaz olmuyor. FPS sanırım 144'e sabit, ondan bütün güç kullanılmıyor. CS:GO zaten yüzde 100 kullanan oyun değil. Genişletmek için tıkla... Onu sonradan farkettim dediğin gibi. Eğer diğer oyunlarda böyle ise darboğaz ama. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Darboğaz olmuyor. FPS sanırım 144'e sabit, ondan bütün güç kullanılmıyor. CS:GO zaten yüzde 100 kullanan oyun değil. Genişletmek için tıkla... Onu sonradan farkettim dediğin gibi. Eğer diğer oyunlarda böyle ise darboğaz ama.
Ali Bayram Kurtkaya Decapat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 199 20 Şubat 2021 #8 Mehmet A dedi: Onu sonradan farkettim dediğin gibi. Eğer diğer oyunlarda böyle ise darboğaz ama. Genişletmek için tıkla... Zaten adam FPS sınırı koymuşsa o FPS yi geçmeyecek ve kendini daha fazla kullanmaya gerek duymayacak. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Onu sonradan farkettim dediğin gibi. Eğer diğer oyunlarda böyle ise darboğaz ama. Genişletmek için tıkla... Zaten adam FPS sınırı koymuşsa o FPS yi geçmeyecek ve kendini daha fazla kullanmaya gerek duymayacak.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #9 Ali Bayram Kurtkaya dedi: Zaten adam FPS sınırı koymuşsa o FPS yi geçmeyecek ve kendini daha fazla kullanmaya gerek duymayacak. Genişletmek için tıkla... Sonradan farkettim evet. Ama diğer oyunlar önemli. Ayrıca bildiğim kadarıyla darboğaz bir çekirdeğin yüzde 100 kullanılması ile de oluyor. İlla tüm çekirdekler full olmak zorunda değil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Ali Bayram Kurtkaya dedi: Zaten adam FPS sınırı koymuşsa o FPS yi geçmeyecek ve kendini daha fazla kullanmaya gerek duymayacak. Genişletmek için tıkla... Sonradan farkettim evet. Ama diğer oyunlar önemli. Ayrıca bildiğim kadarıyla darboğaz bir çekirdeğin yüzde 100 kullanılması ile de oluyor. İlla tüm çekirdekler full olmak zorunda değil diye biliyorum.
KS KS A Atakandlbs Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #10 Mehmet A dedi: Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 3100 rx5500xt jax teller fanboyu dedi: Darboğaz olmuyor. FPS sanırım 144'e sabit, ondan bütün güç kullanılmıyor. CS:GO zaten yüzde 100 kullanan oyun değil. Genişletmek için tıkla... FPS 144'e sabit degil V-Sync kapalı. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Normal sayılmaz. Darboğaz oluyor. O yüzden ekran kartı da %77. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 3100 rx5500xt jax teller fanboyu dedi: Darboğaz olmuyor. FPS sanırım 144'e sabit, ondan bütün güç kullanılmıyor. CS:GO zaten yüzde 100 kullanan oyun değil. Genişletmek için tıkla... FPS 144'e sabit degil V-Sync kapalı.