CPU 90 95 derece çok mu?

efe_efe_efe

Decapat
Daha fazla  
Forza Horizon 5 oynarken GPU 70 Max 75 derece olmasına rağmen CPU 90 95leri görüyor. FPS sıkıntısı yaşamıyorum fakat bu PC'ye zarar verir mi?

Forza Horizon 5 oynarken GPU 70 Max 75 derece olmasına rağmen CPU 90 95leri görüyor. FPS sıkıntısı yaşamıyorum fakat bu PC'ye zarar verir mi?

Hocam 90 iyidir ama 90 üstü ise kapatın PC'yi. Termal macun vs. yenileyin soğutucu sıvı soğutucu vs. yoksa taktırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci nedir? O sıcaklıklar bana ve bugüne kadar gördüklerime kalırsa yüksek denebilir. CPU'ya ani ya da somut bir zararı olmaz (tehlikeli noktada termal shutdown olur) ama uzun vadede isteyeceğiniz bir şey değil. Önce macun, değişmiyorsa kule tipi bir soğutucuya bakabilirsiniz. Tabi kasanız akvaryum gibiyse konu başka

Hocam bana soğutma bilgilerini söyler misiniz?

Havalar sıcak, malum laptop ısınabilir. Gpu ve cpu kullanım değerleri nasıl, güç cpuya biniyor olabilir. Macun yenilemesi vs. yapabilirsiniz.

Hocam bana soğutma bilgilerini söyler misiniz?

Nasıl yani?

İşlemci nedir? O sıcaklıklar bana ve bugüne kadar gördüklerime kalırsa yüksek denebilir. CPU'ya ani ya da somut bir zararı olmaz (tehlikeli noktada termal shutdown olur) ama uzun vadede isteyeceğiniz bir şey değil. Önce macun, değişmiyorsa kule tipi bir soğutucuya bakabilirsiniz. Tabii kasanız akvaryum gibiyse konu başka.

Laptop kullanıyorum i512450H işlemcim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı