Uzun bir süredir sistem değerlerini kontrol etmeden oyun oynamaya devam ediyordum. Son 1 aydır başlayan aşırı sistem sesleri kaynaklı detaylı bir temizlik sonrası kontrollerimin sonucunda bu manzarayla karşılaştım.Termal macun yok şuan işlemci ile fan arasında, sistemi bu şekilde kullanmayın. 2.5 yıl çok uzun bir süre.
Uzun bir süredir sistem değerlerini kontrol etmeden oyun oynamaya devam ediyordum. Son 1 aydır başlayan aşırı sistem sesleri kaynaklı detaylı bir temizlik sonrası kontrollerimin sonucunda bu manzarayla karşılaştım.
Kullanmayın derken ne demek istiyorsunuz?
Hemen bir Macun siparişi geçtim. TeşekkürlerYani hocam sisteme zarar verebilirsiniz diyor arkadaş kesinlikle termal macun değişimi yapın en yakın zamanda.
Kaliteli macun almanızı tavsiye ederim.Hemen bir Macun siparişi geçtim. Teşekkürler
Evet, Cooler Master HTK-002 aldım.Kaliteli macun almanızı tavsiye ederim.
Noctau NT-H1
Cooler master termal macunlarıda güzeldir.
Termal macun yenileyene kadar sistemi kullanmayın, bilgisayarı kapalı tutun. İşlemciyi elinize alma ihtimaliniz yüksek maalesef.Uzun bir süredir sistem değerlerini kontrol etmeden oyun oynamaya devam ediyordum. Son 1 aydır başlayan aşırı sistem sesleri kaynaklı detaylı bir temizlik sonrası kontrollerimin sonucunda bu manzarayla karşılaştım.
Kullanmayın derken ne demek istiyorsunuz?
Açıkçası ne kadar süredir böyle çalıştığı konusunda bilgi sahibi değilim. Çok uzun zamandır Verilere bakmadan MSI Afterburner vb. yazılımlar kullanmadan devam ediyordum. Verilen zarar çok üst düzeye belki çıkmıştır bile...Termal macun yenileyene kadar sistemi kullanmayın, bilgisayarı kapalı tutun. İşlemciyi elinize alma ihtimaliniz yüksek maalesef.
Açıkçası ne kadar süredir böyle çalıştığı konusunda bilgi sahibi değilim. Çok uzun zamandır Verilere bakmadan MSI Afterburner vb. yazılımlar kullanmadan devam ediyordum. Verilen zarar çok üst düzeye belki çıkmıştır bile...
Not olarak masaüstü sıcaklığını kontrol ettiğimde, eskiden oyundayken Max sıcaklık olan 70-74 derece seviyesi arasında seyrediyor. Gerçekten inanılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.