H halismulis Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Sıvı sogutma var yeni aldım, daha bugün geldi. Dedim sıvı sogutmanın etiketini cıkarmamıslardır ondandır, degilmis. Baska neden olabiilir?
Sıvı sogutma var yeni aldım, daha bugün geldi. Dedim sıvı sogutmanın etiketini cıkarmamıslardır ondandır, degilmis. Baska neden olabiilir?
Javierp Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 Pompa bozuk olabilir.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.592 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 20 Ağustos 2025 #3 PC'de şüpheli uygulama veya dosya var mı?
H halismulis Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 daha pc bugun geldi
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 halismulis dedi: daha pc bugun geldi Genişletmek için tıkla... Servise tekrardan gönder. Normal bir durum değil. Ayağı kırık fan olabilir.
halismulis dedi: daha pc bugun geldi Genişletmek için tıkla... Servise tekrardan gönder. Normal bir durum değil. Ayağı kırık fan olabilir.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 20 Ağustos 2025 #6 Birçok ihtimal var. Yanlış montaj, işlemciye temas eden bakır bölgede jelatini çıkarılmamış olabilir, fanlar ters takılmıştır belki, pompa arızalı olabilir. Vesaire birçok sıkıntı olabilir geri yollayın servise.
Birçok ihtimal var. Yanlış montaj, işlemciye temas eden bakır bölgede jelatini çıkarılmamış olabilir, fanlar ters takılmıştır belki, pompa arızalı olabilir. Vesaire birçok sıkıntı olabilir geri yollayın servise.
H halismulis Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #7 Şu an duzledi 50ye dustu montaj sanırım yanlış degil jelatını sokulmusn fanları bilmşiyom belki pompanın kablosu baglanmamıstır ona bakmam lazım
Şu an duzledi 50ye dustu montaj sanırım yanlış degil jelatını sokulmusn fanları bilmşiyom belki pompanın kablosu baglanmamıstır ona bakmam lazım