S Serhat11 Centipat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Sistemi yeni kurdum ancak CPU kullanımı boştayken görüldüğü gibi yüze yüzlerde çalışıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum. Dosya Ekleri 5E291846-23DE-4CC1-BCED-AA722584BB36.jpeg 103,5 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Merhaba arkadaşlar. Sistemi yeni kurdum ancak CPU kullanımı boştayken görüldüğü gibi yüze yüzlerde çalışıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum.
Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #11 Serhat11 dedi: Makinayı sıfırladım kurulumdan sonra yine aynı şekilde yüzde yüz görünüyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güvenli modda başlatıp görev yöneticisi değerlerini atar mısın dostum, nasıl başlatacağını bilmiyorsan: Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Serhat11 dedi: Makinayı sıfırladım kurulumdan sonra yine aynı şekilde yüzde yüz görünüyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güvenli modda başlatıp görev yöneticisi değerlerini atar mısın dostum, nasıl başlatacağını bilmiyorsan: Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com