tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Normalde boyle olmuyordu arkadaşlar, boşta derecesi yüksek ve çok kullanılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 427 27 Eylül 2024 #11 tunaany7 dedi: İndiriyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: İndiriyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor.
KS KS tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #12 Umarım becerebilirim bu çok fena bir virüs. Gchould dedi: Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Umarım becerebilirim bu çok fena bir virüs. Gchould dedi: Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Genişletmek için tıkla...
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.440 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Eylül 2024 #13 tunaany7 dedi: Umarım becerebilirim bu çok fena bir virüs. Genişletmek için tıkla... Nereden nasıl kaptığınıda yazarsan, şu ara benzer yolları izleyecek kişileri kurtarırsın. Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: Umarım becerebilirim bu çok fena bir virüs. Genişletmek için tıkla... Nereden nasıl kaptığınıda yazarsan, şu ara benzer yolları izleyecek kişileri kurtarırsın.
KS KS tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #14 Mert Can Urcan dedi: Nereden nasıl kaptığınıda yazarsan, şu ara benzer yolları izleyecek kişileri kurtarırsın. Genişletmek için tıkla... Torrent'ten oyun indirmeye çalıştım ne yalan söyleyeyim. Gchould dedi: Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Nereden nasıl kaptığınıda yazarsan, şu ara benzer yolları izleyecek kişileri kurtarırsın. Genişletmek için tıkla... Torrent'ten oyun indirmeye çalıştım ne yalan söyleyeyim. Gchould dedi: Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hocam.
Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 427 27 Eylül 2024 #15 tunaany7 dedi: Torrent'ten oyun indirmeye çalıştım ne yalan söyleyeyim. Çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam cidden cok sinir bir virüs. Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: Torrent'ten oyun indirmeye çalıştım ne yalan söyleyeyim. Çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam cidden cok sinir bir virüs.
KS KS tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #16 Gchould dedi: Rica ederim hocam cidden cok sinir bir virüs. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğiniz antivirüs programı bütün tehlikeleri sezdi ve giderme işlemi başladı ve sanırım uzun sürmesi normal. Artı 0 Eksi
Gchould dedi: Rica ederim hocam cidden cok sinir bir virüs. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğiniz antivirüs programı bütün tehlikeleri sezdi ve giderme işlemi başladı ve sanırım uzun sürmesi normal.
DDoruk0 Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #17 tunaany7 dedi: Hocam bu dediğiniz antivirüs programı bütün tehlikeleri sezdi ve giderme işlemi başladı ve sanırım uzun sürmesi normal. Genişletmek için tıkla... evet normal. tunaany7 dedi: Hocam bu dediğiniz antivirüs programı bütün tehlikeleri sezdi ve giderme işlemi başladı ve sanırım uzun sürmesi normal. Genişletmek için tıkla... Şu anda kaç tane virüs buldu. Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: Hocam bu dediğiniz antivirüs programı bütün tehlikeleri sezdi ve giderme işlemi başladı ve sanırım uzun sürmesi normal. Genişletmek için tıkla... evet normal. tunaany7 dedi: Hocam bu dediğiniz antivirüs programı bütün tehlikeleri sezdi ve giderme işlemi başladı ve sanırım uzun sürmesi normal. Genişletmek için tıkla... Şu anda kaç tane virüs buldu.
KS KS tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #18 DDoruk0 dedi: Evet normal. Şu anda kaç tane virüs buldu. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 320 civarı virüs buldu daha PC'yi yeni almama rağmen içlerinde altruistics de vardi. DDoruk0 dedi: Evet normal. Şu anda kaç tane virüs buldu. Genişletmek için tıkla... Giderme işlemi başladı 5 10 dakika oluyor. Artı 0 Eksi
DDoruk0 dedi: Evet normal. Şu anda kaç tane virüs buldu. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 320 civarı virüs buldu daha PC'yi yeni almama rağmen içlerinde altruistics de vardi. DDoruk0 dedi: Evet normal. Şu anda kaç tane virüs buldu. Genişletmek için tıkla... Giderme işlemi başladı 5 10 dakika oluyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #19 tunaany7 dedi: Yaklaşık 320 civarı virüs buldu daha PC'yi yeni almama rağmen içlerinde altruistics de vardi. Genişletmek için tıkla... Bir Torrent oyunundan bu kadar virüs çok abartı geldi bana. Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: Yaklaşık 320 civarı virüs buldu daha PC'yi yeni almama rağmen içlerinde altruistics de vardi. Genişletmek için tıkla... Bir Torrent oyunundan bu kadar virüs çok abartı geldi bana.
DDoruk0 Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #20 tunaany7 dedi: Yaklaşık 320 civarı virüs buldu daha PC'yi yeni almama rağmen içlerinde altruistics de vardi. Giderme işlemi başladı 5 10 dakika oluyor. Genişletmek için tıkla... 320 mi hocam torrentin zararını anlamışsınızdır Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: Yaklaşık 320 civarı virüs buldu daha PC'yi yeni almama rağmen içlerinde altruistics de vardi. Giderme işlemi başladı 5 10 dakika oluyor. Genişletmek için tıkla... 320 mi hocam torrentin zararını anlamışsınızdır