tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Normalde boyle olmuyordu arkadaşlar, boşta derecesi yüksek ve çok kullanılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
KS KS tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #21 DDoruk0 dedi: 320 mi hocam Torrent'in zararını anlamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki anladım tek 1 sefer denememe rağmen bu olduysa hayatta yapmam. YüzbaşıJohnPrice dedi: Bir Torrent oyunundan bu kadar virüs çok abartı geldi bana. Genişletmek için tıkla... indireceğim oyun ise alan wake 2 idi Gchould dedi: Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam üyelik iptali nasıl olacak. Son düzenleme: 28 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
DDoruk0 dedi: 320 mi hocam Torrent'in zararını anlamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki anladım tek 1 sefer denememe rağmen bu olduysa hayatta yapmam. YüzbaşıJohnPrice dedi: Bir Torrent oyunundan bu kadar virüs çok abartı geldi bana. Genişletmek için tıkla... indireceğim oyun ise alan wake 2 idi Gchould dedi: Hocam isiniz bittikten sonra mail atip üyeligi iptal edin. Site üzerinden yapilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam üyelik iptali nasıl olacak.
Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 427 28 Eylül 2024 #22 tunaany7 dedi: Tabii ki anladım tek 1 sefer denememe rağmen bu olduysa hayatta yapmam. İndireceğim oyun ise Alan Wake 2 idi Hocam üyelik iptali nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Spyhunter destege üyleligimi iptal etmek istiyorum diye mail atin hocam. Artı 0 Eksi
tunaany7 dedi: Tabii ki anladım tek 1 sefer denememe rağmen bu olduysa hayatta yapmam. İndireceğim oyun ise Alan Wake 2 idi Hocam üyelik iptali nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Spyhunter destege üyleligimi iptal etmek istiyorum diye mail atin hocam.
KS KS tunaany7 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #23 Gchould dedi: Spyhunter destege üyleligimi iptal etmek istiyorum diye mail atin hocam. Genişletmek için tıkla... attım hocam virüs falan kalmadı çok şükür Artı 0 Eksi
Gchould dedi: Spyhunter destege üyleligimi iptal etmek istiyorum diye mail atin hocam. Genişletmek için tıkla... attım hocam virüs falan kalmadı çok şükür