CPU bypass kullanarak nasıl Windows 11 yüklenir?

claymore

Megapat
Anakartımda TPM 2.0 var, işlemcim desteklenmiyor. TPM 2.0 bazı oyunlarda gerekli olduğu için bunu bypass etmek istemiyorum. CPU'yu nasıl bypass edebilirim?

Sanırım bu yöntem TPM 2.0'ı da bypass ediyor. Ben bunu istemiyorum. Sadece CPU'yu bypass etmek istiyorum.

Sanırım bu yöntem TPM 2.0'ı da bypass ediyor. Ben bunu istemiyorum. Sadece CPU'yu bypass etmek istiyorum.
TPM 2.0 gereksinimi olan oyunlarda (valorant vs) Windows 11 ile TPM'siz giremiyorsunuz. Bu yüzden TPM 2.0 gereksinimi olan bir oyunu Windows 11'de oynamanız teknik açıdan imkansız bildiğim kadarıyla. İlerde oyunlara özel bypass çıkabilir fakat buda bir çeşit hileye (oyun dosyalarıyla oynanmaya) girer bu yüzden hesabınız yasaklanma riski altında olur.

Konuyu okusaydınız keşke.
İçinde CPU bypass var.

TPM 2.0 gereksinimi olan oyunlarda (Valorant vs) Windows 11 ile TPM'siz giremiyorsunuz. Bu yüzden TPM 2.0 gereksinimi olan bir oyunu Windows 11'de oynamanız teknik açıdan imkansız. İleride oyunlara özel bypass çıkabilir fakat bu da bir çeşit hileye girer bu yüzden hesabınız yasaklanma riski altında olur.

Yanlış bilgi, Windows 10 kurulu bir sistemde Regedit'e bazı anahtar değişikleri yaparak CPU bypassı yapıp Windows 11'e sorunsuz bir şekilde güncelleyip Valorant da oynadım. Temiz kurulum ile bunu yapıp yapamayacağımı merak ediyorum.

Yanlış bilgi, Windows 10 kurulu bir sistemde Regedit'e bazı anahtar değişikleri yaparak CPU bypassı yapıp Windows 11'e sorunsuz bir şekilde güncelleyip Valorant da oynadım. Temiz kurulum ile bunu yapıp yapamayacağımı merak ediyorum.
Konuya cevap yazanlardan daha iyi biliyor gibisiniz. Kendiniz bulmayı deneyin isterseniz bir de.

Konuya cevap yazanlardan daha iyi biliyor gibisiniz. Kendiniz bulmayı deneyin isterseniz bir de.
Fikir alışverişi ne zamandır yasak oldu bu forumda? Windows 10 kurulu bir sistemde hali hazırda yapılabilen bir olayı paylaştım.
Konuyu okusaydınız keşke.
İçinde CPU bypass var.
Okudum, CPU bypass işlemini göremedim. Bir de siz okur musunuz?

Okudum, CPU bypass işlemini göremedim. Bir de siz okur musunuz?

En son baktığımda vardı yahu! 😀
Hocam, BypassRAMCheck vesaire yazan yere BypassCPUCheck yazıp öyle devam edeceksiniz. Bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı