Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #1 Bu uygulamayı görüyorum Steam'de durmadan. 24TL satış fiyatı var. Değer mi? Alınır mı? Sistem iyi olsa da iş görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Bu uygulamayı görüyorum Steam'de durmadan. 24TL satış fiyatı var. Değer mi? Alınır mı? Sistem iyi olsa da iş görür mü?
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 9 Kasım 2021 #2 Performans arttırma yazılımlarını tavsiye etmiyorum. Kendiniz driver güncellemesi vb. gerekli işlemleri yaparak verim alabilirsiniz.
Performans arttırma yazılımlarını tavsiye etmiyorum. Kendiniz driver güncellemesi vb. gerekli işlemleri yaparak verim alabilirsiniz.
fizzy Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 458 9 Kasım 2021 #3 Pandaman dedi: Bu uygulamayı görüyorum Steam'de durmadan. 24TL satış fiyatı var. Değer mi? Alınır mı? Sistem iyi olsa da iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Alınır, vaktinde eski bilgisayarımda kullandım iş görüyordu. 10-15 veya daha fazla FPS farkı yaşayabilirsiniz sisteme göre. Ani dropları engelliyor.( CS:GO için almıştım.)
Pandaman dedi: Bu uygulamayı görüyorum Steam'de durmadan. 24TL satış fiyatı var. Değer mi? Alınır mı? Sistem iyi olsa da iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Alınır, vaktinde eski bilgisayarımda kullandım iş görüyordu. 10-15 veya daha fazla FPS farkı yaşayabilirsiniz sisteme göre. Ani dropları engelliyor.( CS:GO için almıştım.)