Cpu error sorunu

Denizisin

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2013
Mesajlar
12
PC mi ilk açtığımda bu sorun çıktı res attım pc normal olarak açıldı. Sonra speedfan programından işlemci sıcaklığına baktım en fazla 35 derece falandı ve cpu fanı çalışıyordu. Sonra biostan girdiğimde cpu fanının hızını 985 olarak gösteriyordu. Bu değer normalmi? Sistemim: asus m5a97 r2.0 anakart fx8350 işlemci gtx 660 ekran kartı cpu fanı cooler master hyper t4.
 
985 RPM değeri normal. Fan error sorunu veriyor ise fan için değerleri değiştirmen gerek ki uyarı vermesin RPM değerleri düştüğünde. Yanlış anlamadıysam sorun bu gibi.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı