CPU EZ DEBUG LED Hatası

Steam'e sağ tıkla. Dosya konumunu aç. Ve aşağıda verdiğim yolu izle.

Steam/steamapps/common/CounterStrikeGlobalOffensive/csgo/cfg/video

Dosyaya ulaştıktan sonra çift tıkla ve not defteri ile aç. Ardından '' Setting.fullscreen'' ''1'' yazan satırdan 1'i sıfır yap. (Tırnak işaretlerini boşlukları oynama) Kaydet ve oyuna giriş yap. Oyun içersindeki ayarlar kısmından yeniden tam ekran yap. Eğer düzelirse sıkıntı olmayacaktır. Düzelmezse orjinal Windows kullanmıyor olabilirsiniz. Yeniden tam bir Windows sürümü bulup güncel Windows'u yüklemeniz gerekebilir.

Bu sorunu ne zamandır yaşıyorsunuz? PSU markanızı belirtmemişsiniz hala.
İlk gun ilk oyun pubg indirdim girmeye calistim olmadi uyku moduna aliniyor diyip ekran gitti sonra csgo indirdim buna giriyordu oyuna sıkıntı olmuyordu bu günlerde hiç girmiyor starta bastığımda oyunu direk ekran gidiyor cpu ışığı beyaz yanıyor Psu thermaltake v200 600w 80plus
baktım ama video dosyası yok

Bana anakart arızalı gibi geliyor dostum. İnternetten araştırdım da bu sorunu yaşayan 2-3 kişi buldum. Sorunları anakarttanmış.
sorun çözüldü windows 10 education sürümü yüklemişim win 10 pro ya yükselttim herşey düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…