CPU fan ayarı nasıl düzeltilir?

bapuhan

Decapat
Daha fazla  
Böyle oldu nasıl düzeltirim? MSI Center uygulamasından yanlışlıkla yaptım nasıl sıfırlarım?

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-12_223425068.png
    61,1 KB · Görüntüleme: 67
Böyle oldu nasıl düzeltirim? MSI Center uygulamasından yanlışlıkla yaptım nasıl sıfırlarım?
Kardeşim MSI Center'ı sil bozuk uygulama bence ben kullanmıyorum sildiğinde PC yeniden başlar ve kasa fanları BIOS üzerinden yönetilir.

Kardeşim MSI Center'ı sil bozuk uygulama bence ben kullanmıyorum sildiğinde PC yeniden başlar ve kasa fanları BIOS üzerinden yönetilir.

Hocam silip yüklesem ayarlar sıfırlanır mı MSI Center'ın ben MSI Center'dan ayarlıyorum PC'nin ışıkları falan.

Ha tabi ki illaki kullanmak istiyorum dersen silip geri yüklersin sorun çözülür.

Hocam silip yüklesem ayarlar sıfırlanır mı MSI Center'ın ben MSI Center'dan ayarlıyorum PC'nin ışıkları falan.

Sürekli BIOS'la uğraşılmaz her oyuna girip her oyundan çıktığında adam hızı yükseltip düşürecek mi çok uzun iş.

Silip tekrar kurabilirsiniz eğer düzelmiyorsa. MSI SDK'yi de silmeyi unutmayın.
Ben Dragon Center kullanıyorum. 2 uygulamanında kötü yanları var.
Fan ayarına tıklayınca tüm fanları kapatıp yavaş yavaş açıyor onu da bekleyebilirsiniz.
Varsayılanı seçip yeniden başlattınız mı hiç?

Ve evet silip yüklerseniz ayarlarınız gidiyor not alın öyle silip kurun.

Fanların durmasında frozer AI sisteminden olduğunu düşünüyorum işlemci ve ekran kartı sıcaklığı düşük olunca kasa fanlarını otomatik durdurur. O ayarı kapatırsan düzelir diye düşünüyorum.

Haklısınız hocam ancak aynı ayarlar zaten BIOS üzerinden de yapılıyor akıllı fan ayarıyla ancak kasa fanlarının RGB'sini kontrol edemez. Tavsiyem uygulamayı tekrar indirip sadece Mystic Light uygulamasını kurmanız yönünde olur.

Tek ayarım renk ayrı zaten bir de MSI SDK silmek ister misiniz dedi evet dedim orada ekrana CMD gidip geliyordu bir de tam silinmeden galiba ben yaniden bsşlatım bir sıkıntı olmuş mudur?

@bapuhan yük altındayken de kasa fanları çalışmıyor mu bir test ederimsiniz. Bir de tek sorun luan kasa fanlarının çalışmamasımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…