B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Bilgisayarımın CPU fanı aynı RPM'de dönmesine rağmen daha çok ses çıkartıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Bilgisayarımın CPU fanı aynı RPM'de dönmesine rağmen daha çok ses çıkartıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
MehmetBeY11 Picopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #2 BrEfLst dedi: Bilgisayarımın CPU fanı aynı RPM'de dönmesine rağmen daha çok ses çıkartıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının ısı değerleri kaç? MSI Afterburner yükleyerek öğrenebilirsin.
BrEfLst dedi: Bilgisayarımın CPU fanı aynı RPM'de dönmesine rağmen daha çok ses çıkartıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının ısı değerleri kaç? MSI Afterburner yükleyerek öğrenebilirsin.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #3 MehmetBeY11 dedi: Bilgisayarının sıcaklık değerleri kaç? MSI Afterburner yükleyerek öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemci 23 derece falan ekran kartı da 25 civarlarında.
MehmetBeY11 dedi: Bilgisayarının sıcaklık değerleri kaç? MSI Afterburner yükleyerek öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemci 23 derece falan ekran kartı da 25 civarlarında.
MehmetBeY11 Picopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #4 BrEfLst dedi: İşlemci 23 derece falan ekran kartı da 25 civarlarında. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarsa BIOS ayarlarından değişmiş olabilir fan hızı.
BrEfLst dedi: İşlemci 23 derece falan ekran kartı da 25 civarlarında. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarsa BIOS ayarlarından değişmiş olabilir fan hızı.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #5 MehmetBeY11 dedi: Masaüstü bilgisayarsa BIOS ayarlarından değişmiş olabilir fan hızı. Genişletmek için tıkla... Hayır önceden değiştirmiştim sonradan kendi ayarlarına geri getirdim.
MehmetBeY11 dedi: Masaüstü bilgisayarsa BIOS ayarlarından değişmiş olabilir fan hızı. Genişletmek için tıkla... Hayır önceden değiştirmiştim sonradan kendi ayarlarına geri getirdim.
MehmetBeY11 Picopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #6 BrEfLst dedi: Hayır önceden değiştirmiştim sonradan kendi ayarlarına geri getirdim. Genişletmek için tıkla... Macunlar eskimiş desek sıcaklıklar düşük anlamadım ki kusura bakmayasın.
BrEfLst dedi: Hayır önceden değiştirmiştim sonradan kendi ayarlarına geri getirdim. Genişletmek için tıkla... Macunlar eskimiş desek sıcaklıklar düşük anlamadım ki kusura bakmayasın.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #7 MehmetBeY11 dedi: Macunlar eskimiş desek sıcaklıklar düşük anlamadım ki kusura bakmayasın. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sanırım CPU fanından gelmiyor nasıl anlayabilirim hangi fandan olduğunu?
MehmetBeY11 dedi: Macunlar eskimiş desek sıcaklıklar düşük anlamadım ki kusura bakmayasın. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sanırım CPU fanından gelmiyor nasıl anlayabilirim hangi fandan olduğunu?
MehmetBeY11 Picopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #8 BrEfLst dedi: Bilmiyorum sanırım CPU fanından gelmiyor nasıl anlayabilirim hangi fandan olduğunu? Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU fanından gelmiyorsa diğer fanlara bak yanlış takılmış olabilir.
BrEfLst dedi: Bilmiyorum sanırım CPU fanından gelmiyor nasıl anlayabilirim hangi fandan olduğunu? Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU fanından gelmiyorsa diğer fanlara bak yanlış takılmış olabilir.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #9 MehmetBeY11 dedi: CPU ve GPU fanından gelmiyorsa diğer fanlara bak yanlış takılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım öndeki fanlardan geliyor takırtı gibi bir ses nasıl düzeltebilirim?
MehmetBeY11 dedi: CPU ve GPU fanından gelmiyorsa diğer fanlara bak yanlış takılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım öndeki fanlardan geliyor takırtı gibi bir ses nasıl düzeltebilirim?
MehmetBeY11 Picopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #10 BrEfLst dedi: Sanırım öndeki fanlardan geliyor takırtı gibi bir ses nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Vidalarına bak.
BrEfLst dedi: Sanırım öndeki fanlardan geliyor takırtı gibi bir ses nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Vidalarına bak.