M Macirus Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 123 5 Ocak 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarımın sıvı soğutucusu tozlanmıştı temizledim ve tekrar taktım. Şimdi CPU fan hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Bilgisayarımın sıvı soğutucusu tozlanmıştı temizledim ve tekrar taktım. Şimdi CPU fan hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 5 Ocak 2022 #2 Macirus dedi: Merhaba. Bilgisayarımın sıvı soğutucusu tozlanmıştı temizledim ve tekrar taktım. Şimdi CPU fan hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Fan kablosunu takmayı unutmuş olabilir misin? Ya da farklı bir pine. Artı 0 Eksi
Macirus dedi: Merhaba. Bilgisayarımın sıvı soğutucusu tozlanmıştı temizledim ve tekrar taktım. Şimdi CPU fan hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Fan kablosunu takmayı unutmuş olabilir misin? Ya da farklı bir pine.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 Soğutucunun pini anakarttaki yerine tam oturmamış olabilir. Tekrar kontrol edin. Artı 0 Eksi