CPU fan hızını %80 yapmak fanları bozar mı?

PC açıldığından itibaren %80 hocam.
Otomatikte ne yapıyor bu? Oyun açıldığında hızlandırıyor mu? Sürekli %80 de çalışması iyi midir bilemiyorum ama ideal bence çok da kotu değil bence.

Otomatikte ne yapıyor bu? Oyun açıldığında hızlandırıyor mu? Sürekli %80 de çalışması iyi midir bilemiyorum ama ideal bence çok da kotu değil bence.

Otomaikte baktım ısı 75 derece olana kadar fan 50'de çalışıyor 75i geçince %70e cıkarıyor hızı ben her zaman %80 olmaya ayarladım acılıs sıcaklığı 33 oldu normalde 40 ile açılıyordu.

Otomaikte baktım ısı 75 derece olana kadar fan 50'de çalışıyor 75i geçince %70e cıkarıyor hızı ben her zaman %80 olmaya ayarladım acılıs sıcaklığı 33 oldu normalde 40 ile açılıyordu.
Onun bir ayarı olmali aslında degişmesi lazım bir yerden ama yaptığınız yine de iyi bence ideal.

Onun bir ayarı olmali aslında degişmesi lazım bir yerden ama yaptığınız yine de iyi bence ideal.

Ben bulamadım hocam uygulamayı kurcalamakta istemiyorum egzoz fanım kaliteli sayılmaz onun ayarını değiştirmekten korktum belki rehber vardır dediğiniz ayarı bulurum masaüstünde %50 oyunlarda %80e çıkar ve kafam rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…