CPU fan önerisi 14 cm

Ayhan dereli

Hectopat
Arkadaşlar şu anda PC temizlerken hava verince CPU'nun fan pervanesinin ayakları kırıldı. Bende gecici olarak bir şekilde yerine yapıştırdım, uzun zamandır hırıltılı bir ses geliyordu oda fanımdan kaynaklıymış. Elimdeki fanın RPM değeri şu şekilde. 1100 ~ 1650.aynı markanın 14 mm olanını buldum oda 650~1500 iyi sogutup sogutmamasında kaldım. Aralarında pek bir fark olur mu sizce. Yeni fanı sipariş edip cuma elimde olmasını temenli ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum CPU soğutcum kule tipi ve üstündeki fan 14 mm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210317_223749.jpg
    Screenshot_20210317_223749.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20210317_223013.jpg
    Screenshot_20210317_223013.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 75
Adam CPU soğutucu için fan istemiş. Siz kasa fanı atmışsınız.
Adamın CPU soğutucusundaki fanı kırılmış, o kırık fan yerine fan istiyor. Yeni soğutucu istemiyor.

Eğer bütçe varsa en ucuzu bu değil başka sitelerden karşılaştırabilirsiniz. Akasa önermiyorum.

Adam CPU soğutucu için fan istemiş. Siz kasa fanı atmışsınız.
Kronik Türkçe ve bilgi eksikliği...

Peki siz kasa fanı ile radyatör soğutulduğunu gördünüz mü? Bu fanlar havayı içeri verip dışardan çekmek için tasarlanmıştır.
Akasa Viper'ın statik basınç ve CFM değerlerinden haberiniz yok sanırım. Arkadaşın elindeki fanın 2.5 katı gücünde bir fan.

Gördüm tabii ki. :D Yazık ya vallahi.

Bu ürünü kullanıyorum.
Üzerindeki fanlar bunlardan.

Bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay. Bu arada önerdiğin ürün de overpriced.

Attığınız linkteki soğutucunun fanı da bu.

Ve aslında bu da kasa fanı oluyor.

Demekki benim fan uzun zamandır tekliyormuş 😂işten dolayı pek bakamadım ancak fırsatım oldu. Arkadaşlar PC de hava girişi için 3 tane fan var 3 tanede çıkış için fan var. Buna bir de CPU fanı ekliyoruz 7 oluyor. Şimdi hangi CPU fanı almamı tavsiye edersiniz. Cooler Master 2000 RPM fanlarım egzoz hariç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı