CPU fan RGB bağlantısı nasıl yapılır?

qwertyklave35

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam. Ben forumdan tavsiye ile CPU fan satın aldım ancak, anakartımdaki RGB çıkışı için olan pin 4 pinli. Fanımda ve soğutucu blokta olan dişi çıkışlar ise 3 pinli bunu nasıl anakartıma bağlayacağım?

1. Görsel soğutucu blok ve fanın üstündeki kablo.
2. Görsel yanlarında gelen RGB için çoklayıcı aparat (aparatın 4 adet çoklayıcı çıkışı 3 slot erkek, bir çıkışı anakarta bağlanan kısım yine 1. fotoğraftaki çıkışın aynısı 3 pinli)
3. ve 4. görsel anakartın giriş PIN'i ve fanın kullanım kılavuzu.

Anakart: ASUS B450M-K II
Fan: Performax PERFAN-120-H bu fan ID cool 224-XT ile aynı. ID cool markasının da PIN'i 3 slot onu da kontrol ettim.

Dosya Ekleri

• IMG-20221227-WA0037.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20221227-WA0027.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 72
  • ‎M kişisinden fotoğraf.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20221227-WA0033.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 73
Anakartın üstten çekilmiş fotoğrafı var mı? Üstteki linkte göremedim kör oldum galiba.

Son düzenleme:
Biraz daha bekleyin belki bilen arkadaş vardır, ben olsam ürünün müşteri hizmetleriyle görüşürdüm.

Dosya Ekleri

• Capture.JPG
    27,1 KB · Görüntüleme: 69
Güç almak için buraya direkt fandan çıkan 4 pin kabloyu takın. ARGB 12v girişi (rgb kontrol etmeye yarıyor) anakartınızda bulunmuyor. Harici kontrol kartı alarak yapabilirsiniz.

Cevap veren herkese teşekkürler kutunun içinden çıkan kontrolcüyü sata çıkışa taktım anakart üzerinden kontrol edemiyorum maalesef teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…