Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #11 Fan değiştirmeyi bir çözüm olarak görmüyorum.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #12 Nizel G dedi: Fan değiştirmeyi bir çözüm olarak görmüyorum. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık bilgisayarla ne yapmayı planlıyorsunuz.
Nizel G dedi: Fan değiştirmeyi bir çözüm olarak görmüyorum. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık bilgisayarla ne yapmayı planlıyorsunuz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #13 yigiterensngl dedi: 10 yıllık bilgisayarla ne yapmayı planlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 10 yıllık değil, fan 10 yıllık. Bilmiyorum, pırtıklarım boş zamanımda.
yigiterensngl dedi: 10 yıllık bilgisayarla ne yapmayı planlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 10 yıllık değil, fan 10 yıllık. Bilmiyorum, pırtıklarım boş zamanımda.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #14 Nizel G dedi: Bilgisayar 10 yıllık değil, fan 10 yıllık. Bilmiyorum, pırtıklarım boş zamanımda. Genişletmek için tıkla... Fan iyi soğutamazsa işlemci de ısınır oyun performansınız düşer.
Nizel G dedi: Bilgisayar 10 yıllık değil, fan 10 yıllık. Bilmiyorum, pırtıklarım boş zamanımda. Genişletmek için tıkla... Fan iyi soğutamazsa işlemci de ısınır oyun performansınız düşer.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #15 yigiterensngl dedi: Fan iyi soğutamazsa işlemci de ısınır oyun performansınız düşer. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu yaşamıyorum. Hatta sesten rahatsız olduğum için 70 dereceye kadar kapalı kalmaya ayarlı fan. Fanı pırtıkladığımda güncelleyeceğim konuyu. Belki bi' çözüm bulmuş olurum o gün.
yigiterensngl dedi: Fan iyi soğutamazsa işlemci de ısınır oyun performansınız düşer. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu yaşamıyorum. Hatta sesten rahatsız olduğum için 70 dereceye kadar kapalı kalmaya ayarlı fan. Fanı pırtıkladığımda güncelleyeceğim konuyu. Belki bi' çözüm bulmuş olurum o gün.