LeamTO Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar işlemcimin fanı dönmüyor bu nedendir? Youtubeden video seyrederken 86 derece bu fanı nasıl döndürebilirim?
Merhaba arkadaşlar işlemcimin fanı dönmüyor bu nedendir? Youtubeden video seyrederken 86 derece bu fanı nasıl döndürebilirim?
MehmetcanGuner89 Kilopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #2 Kablosu takılı değil mi ?
LeamTO Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #3 Kablosu takılı ama bilgisayar açıkken parmağımla döndürdüm biraz çalıştı.
Kaan Çalışkan Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #4 LeamTO dedi: Kablosu takılı ama bilgisayar açıkken parmağımla döndürdüm biraz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Demekki takviye lazım. Güç az geliyor olabilir.
LeamTO dedi: Kablosu takılı ama bilgisayar açıkken parmağımla döndürdüm biraz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Demekki takviye lazım. Güç az geliyor olabilir.
Charmander1903 Kilopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 759 Yer Kocaeli 26 Ocak 2016 #5 stok fan galiba intelin intel yazısı yazan tam ortadaki kağıdı kaldır içinde ufak tıpa gibi bir şey var onu çıkar ama kaybetme oraya biraz yağ dök kapat,fanlarda toz varsa onları da temizle.
stok fan galiba intelin intel yazısı yazan tam ortadaki kağıdı kaldır içinde ufak tıpa gibi bir şey var onu çıkar ama kaybetme oraya biraz yağ dök kapat,fanlarda toz varsa onları da temizle.