CPU fanı garip bir ses yapıyor fakat bilgisayarı yeniden başlatınca veya uyku moduna alıp geri açınca düzeliyor. Düzeldikten sonra tekrar PSU'yu kapa aç yapana kadar tekrarlamıyor. Soğutmasında sorun yok ve de PC kapalıyken PSU'yu kapatmazsam sadece CPU fanımın RGB ışığı aşırı kısık bir şekilde kırmızı yanıyor. Aura Sync'den söndüremedim, ayarlarından hızlı başlatma kapalı.
Akla ilk CW geliyor da işlemciden kaynaklanan CW çok çok nadir olur. Farklı bir anakart veya fan ile denedin mi?
Ayrı olarak bir önceki konuda belirttiğin anakart ve ekran kartına sahipsen muhtemelen A320 ile kullanmanın hiç sağlıklı olmadığı bir işlemciyle kullanıyorsundur, belki de bu sebep oluyordur.
Akla ilk cw geliyor da işlemciden kaynaklanan cw çok çok nadir olur. Farklı bir anakart veya fan ile denedin mi?
Ayrı olarak bir önceki konuda belirttiğin anakart ve ekran kartına sahipsen muhtemelen A320 ile kullanmanın hiç sağlıklı olmadığı bir işlemciyle kullanıyorsundur, belki de bu sebep oluyordur.
Bu konularda forumda pek yardım bulunmuyor ben de bulamamıştım. Firma ile görüşmek daha sağlıklı olur ama CW belirli bir düzeyin altındaysa genelde RMA'ya girmiyor.