altancvs Megapat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #1 Herkese iyi forumlar. Bugün CPU fanı yüksek devirde dönmeye başladı, daha önceden böyle bir sorunu yoktu. Dün ''Razer Cortex Game Booster'' ve ''IObit Game Booster'' yükledim ama sonra kaldırdım. Bununla alakası olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2016
Herkese iyi forumlar. Bugün CPU fanı yüksek devirde dönmeye başladı, daha önceden böyle bir sorunu yoktu. Dün ''Razer Cortex Game Booster'' ve ''IObit Game Booster'' yükledim ama sonra kaldırdım. Bununla alakası olabilir mi?
7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2016 #2 Aida64 ile işlemci sıcaklığını kontrol edin. Sürücüleri güncellemek için 3. parti yazılımlar önermiyoruz, donanım kimliklerinden arama yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aida64 ile işlemci sıcaklığını kontrol edin. Sürücüleri güncellemek için 3. parti yazılımlar önermiyoruz, donanım kimliklerinden arama yapabilirsiniz.
KS KS altancvs Megapat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #3 Sıcak en fazla 50 derece ama şu an fan normal hızında dönüyor kendi kendine düzeldi galiba, cevabınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sıcak en fazla 50 derece ama şu an fan normal hızında dönüyor kendi kendine düzeldi galiba, cevabınız için teşekkürler.