CPU fanı için kablo önerisi

Yanlış anlamadıysam bunları PSU üzerindeki kablolara takarak uzatıyoruz doğru mudur eğer öyle ise gözüm kapalı bir şekilde alacağım.

Her güç kaynağı ile uyumlu olmayabilir. İyice öğrenmeden almaya çalışmayın derim. Güç kaynağı kabloları arasında fark olabiliyor diye biliyorum.
Hocam böyle bir kablo var. İşlemciyi beslemek için kullanabilirsiniz.

Bu da ekran kartı için yani pinleri uymayabilir ayrıca molex'den alınması sıkıntılı olabilir tam emin değilim. 6+2 yazılmış ama sabit 8 pin geldiğini söylemiş alıp yorum yapan birisi.

Konuyu açan arkadaş tam olarak nasıl bir şey istiyor ben anlayabilmiş değilim. Daha net yazarsa daha iyi olup daha doğru çözümler üretilebilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben de tam anlamadım.

Her güç kaynağı ile uyumlu olmayabilir. İyice öğrenmeden almaya çalışmayın derim. Güç kaynağı kabloları arasında fark olabiliyor diye biliyorum.

Ne tür bir farklılıktan bahsediyorsunuz 1ay önce aldım kasa ve PSU birleşik halde 80+sertifikalı.

Konuyu açan arkadaş tam olarak nasıl bir şey istiyor ben anlayabilmiş değilim. Daha net yazarsa daha iyi olup daha doğru çözümler üretilebilir diye düşünüyorum.
EPS bağlantısı için uzatma kablo istiyor.

Ne tür bir farklılıktan bahsediyorsunuz 1ay önce aldım kasa ve PSU birleşik halde 80+sertifikalı.

Modüler güç kaynağı için o markaya ait cable kit'leri kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Ancak modüler olmayan güç kaynaklarına uzatma kabloları kullanılabilir ancak emin olmak için yine de sorarsak daha iyi olacağı kanısındayım.

Ben de High Power güç kaynağının CPU kablosu kısa kaldığı için uzatma kablosu almıştım.

Modüler güç kaynağı için o markaya ait cable Kit'leri kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Ancak modüler olmayan güç kaynaklarına uzatma kabloları kullanılabilir ancak emin olmak için yine de sorarsak daha iyi olacağı kanısındayım.

Ben de High Power güç kaynağının CPU kablosu kısa kaldığı için uzatma kablosu almıştım.

Zaten uzatma kablosu linkteki. Sadece görüntü için alacağım zaten, kablolar yetiyor normalde.

Zaten uzatma kablosu linkteki. Sadece görüntü için alacağım zaten kablolar yetiyor normalde.

Yine de emin olmak için sormakta fayda olduğunu dile getiriyorum.

Bu arada CPU uzatma kablosu için. Şunlara bakılabilir.

ASUS ROG STRIX B550F Wi-Fi anakerım var ve guc kaynagımın kablosu yetmedıgı için ekran kartının arkasından goturuyorum kabloyu egr biraz uzatacak bir uzatıcı bulsam cok daha hoş olacak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı