Sisteme ilave RAM takviyesi yaptım ama RAM soğutucu fan a değiyor ve çok hafif eğiliyor. Sistem şu an RAM'i okuyor. Yine de üzerindeki soğutucuyu çıkartayım mı karar veremedim.
En soldaki boşluk daha küçük gördüğünüz gibi.
Fanın plastiğini törpü ile törpüleyin. RAM yerine soğutucunun plastiği gibi gereksiz bir yeri orijinalini bozarsınız ama hiçbir performans kaybı olmaz.
Yorumlar için teşekkürler. Daha önceden aldığım ama hiç sök tak yapmadığım için montajına çekindiğim kule tipi soğutucu vardı. Galiba bunlar biraz daha fazla ram bölgesine alan sağlıyor. Video izleye izleye takmaya karar verdim.
Yorumlar için teşekkürler. Daha önceden aldığım ama hiç sök tak yapmadığım için montajına çekindiğim kule tipi soğutucu vardı. Galiba bunlar biraz daha fazla ram bölgesine alan sağlıyor. Video izleye izleye takmaya karar verdim.
Kule tipi soğutucu yavaş yavaş taktım, güzel de çalıştı ama hiç beklemediğim bir titreşim var. Kasanın başka yerine yansımıyor ama soğutucuyu elleyince titrediği anlaşılıyor.. Nedendir anlamadım, vidalarını gevşek taktım desem fazla bile sıkı sıkı taktım.
Bios ile silent moda aldım şimdi sesi biraz yavaşladı yine de sıfır ürün olduğu için sessiz olmasını beklerdim. Sıkıntı sadece fanda ise arada denk gelince en sessiz fanların düşük fiyatından stok yapmak gerekiyor galiba, anca böyle çözülecek.