CPU fanı RAM'e temas edip hafif eğiyor

• Konuyu başlatan ganos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.286

ganos

Hectopat
Daha fazla  
Sisteme ilave RAM takviyesi yaptım ama RAM soğutucu fan a değiyor ve çok hafif eğiliyor. Sistem şu an RAM'i okuyor. Yine de üzerindeki soğutucuyu çıkartayım mı karar veremedim.
En soldaki boşluk daha küçük gördüğünüz gibi.

IMG_20220111_144001.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun vadede belki RAM slotu da bükülebilir.

Yorumlar için teşekkürler. Daha önceden aldığım ama hiç sök tak yapmadığım için montajına çekindiğim kule tipi soğutucu vardı. Galiba bunlar biraz daha fazla ram bölgesine alan sağlıyor. Video izleye izleye takmaya karar verdim.

IMG_20220111_155129.jpg

Yorumlar için teşekkürler. Daha önceden aldığım ama hiç sök tak yapmadığım için montajına çekindiğim kule tipi soğutucu vardı. Galiba bunlar biraz daha fazla ram bölgesine alan sağlıyor. Video izleye izleye takmaya karar verdim.

Eki Görüntüle 1267223
Hayırlı olsun, umarım sağlıklı şekilde takarsın.

Çünkü ben yanlışlıkla o küçük enerji dengeleyicilerini büküp kırdım.

Dikkatli olalım <3

Soğutucuyu taktım, fanı taktıktan sonra ram takılmıyor ama ram takıldıktan sonra fan takılabiliyor. Bu şekilde halletmiş olduk.

Dark freezer x120 soğutucu. Şuan sürekli yüksek çalışıyor nedense stok fan a göre daha sesli geldi.
IMG_20220111_195835.jpg

Soğutucuyu taktım, fanı taktıktan sonra ram takılmıyor ama ram takıldıktan sonra fan takılabiliyor. Bu şekilde halletmiş olduk.

Dark freezer x120 soğutucu. Şuan sürekli yüksek çalışıyor nedense stok fan a göre daha sesli geldi.Eki Görüntüle 1267498
Bende çok rahatsız oluyorum kule tipi fanların daha fazla sesi var yakında stok fana geçiş yapacağım.

Bende çok rahatsız oluyorum kule tipi fanların daha fazla sesi var yakında stok fana geçiş yapacağım.

Kule tipi soğutucu yavaş yavaş taktım, güzel de çalıştı ama hiç beklemediğim bir titreşim var. Kasanın başka yerine yansımıyor ama soğutucuyu elleyince titrediği anlaşılıyor.. Nedendir anlamadım, vidalarını gevşek taktım desem fazla bile sıkı sıkı taktım.

Bios ile silent moda aldım şimdi sesi biraz yavaşladı yine de sıfır ürün olduğu için sessiz olmasını beklerdim. Sıkıntı sadece fanda ise arada denk gelince en sessiz fanların düşük fiyatından stok yapmak gerekiyor galiba, anca böyle çözülecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı