Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 6 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, elimde fazladan CPU fanı mevcut. Bu fanı normal fan olarak kullanabilir miyim?
Faruk Bulut Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 54 Yer İstanbul Çekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 6 Nisan 2021 #2 Kullanabilirsin tabii ki ama boyutlarından ötürü biraz daha ufaktır.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #3 Elindeki fan, kasanda takacağın yerin boyutu ile aynı ise ve vida delikleri uyuyorsa(vida delikleri varsa tabii) takılabileceğini düşünüyorum.
Elindeki fan, kasanda takacağın yerin boyutu ile aynı ise ve vida delikleri uyuyorsa(vida delikleri varsa tabii) takılabileceğini düşünüyorum.
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 6 Nisan 2021 #4 pisuscosplay dedi: Elindeki fan, kasanda takacağın yerin boyutu ile aynı ise ve vida delikleri uyuyorsa(vida delikleri varsa tabii) takılabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
pisuscosplay dedi: Elindeki fan, kasanda takacağın yerin boyutu ile aynı ise ve vida delikleri uyuyorsa(vida delikleri varsa tabii) takılabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #5 Pc_Sever dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayatımda hiç işlemci fanını normal fan olarak kullanmadım. O yüzden bu soruna bir şey diyemeyeceğim.
Pc_Sever dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayatımda hiç işlemci fanını normal fan olarak kullanmadım. O yüzden bu soruna bir şey diyemeyeceğim.