doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 3 Şubat 2025 #1 Thermalright Burst Assassin alacağım ama aklımda bir soru var: Diğer bileşenlere değer mi? Anakartım MSI Pro H610M-G DDR4, RAM olarak ise 2 tane Kingston Beast Black var. Kasama girecek seviyede uzun.
Thermalright Burst Assassin alacağım ama aklımda bir soru var: Diğer bileşenlere değer mi? Anakartım MSI Pro H610M-G DDR4, RAM olarak ise 2 tane Kingston Beast Black var. Kasama girecek seviyede uzun.
149048 Megapat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 602 Çözümler 2 3 Şubat 2025 #2 güzel soğutma hayırlı olsun. deymez dostum şu şekilde montajlanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
güzel soğutma hayırlı olsun. deymez dostum şu şekilde montajlanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et