CPU GHz hızının sabit olması

Ekran kartı modelin nedir? RAM miktarın ne kadar? Oynadığın oyunlar hangisi? İşletim sistemin nedir?
  • AMD Radeon HD7670M 2GB
  • RAM 6 GB
  • Oyun: S.K.İ.L.L
  • WİNDOWS: 8

Şu an problemim düzeldi kendi kendine nasıl oldu bilmiyorum. Yardımların için teşekkürler. @BERWAR

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemine olarakta Windows 10 64 BİT kullanmanı öneririm. Sorunun çözülmesine sevindim, o ekran kartı da oldukça vasat bir kart.
Dostum HD 7670M'e vasat demişsin ama benim leptobumda da o ekran karı, i5 3230m, 4 GB RAM var ve CS:GO, LOL, BF3, BF4, Watch Dogs 1, Crysis 3 gibi oyunları kimileri medium-low kimileri ise high ayarlarda rahatça oynatıyor. Lütfen araştırma yapmadan iyi veya kötü yorum yapmayalım.

@Utku Karahüseyin Bir yürü git işine ya, saçma sapan boş yorumlarını kendine sakla. 1080P günümüz oyun standartı gidip 720P ve altında oyun oynayıp masal anlatma bana. Laflarına da dikkat et, araştırma yapmadan da ne demek oluyor, bana bilgiçlik taslama.

Sen kendi laflarına dikkat et. Bir tek bilgisi olan sen değilsin. 1366x768 çözünürlükte oynatıyor mu dediğim oyunları, oynatıyor. O zaman boş laf yapmayacaksın buraya gelip günümüz standartı 1080p diye. Kime göre bu standart? Çok bilmiş bey diye değiştir istersen ismini. Ayrıca araştırma yapmada demem araştırma yapmada demektir. Önce git bir bak bu ekran kartı oyunları nasıl oynatıyor hangi ayarlarda oynatıyor diye. Ben sanki 1080p'de oynatıyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…