CPU/GPU için termal macun önerisi

Evet çok daha kaliteli ancak 2-3 kullanım imkansız.
Imkansiz degil kendim kullandim 1grami 2 kere cpu+gpu. Thermal paste'i de fazla surerim eksik surmem. 3 kere bile giderdi kararinda surersem. Bende mi garilip diye baktim 1gr kullananlarin cogu 2-3 kere kullanmis hep.

Kanka.

Aklıma yattı Thermal Grizzly alacağım ama kanka ikisine yetmez imkansız.
Hem işlemci hem ekran kartına kullanacağım ekran kartı da 2'li yani büyük biraz.

Imkansiz degil kendim kullandim 1grami 2 kere cpu+gpu. Thermal paste'i de fazla surerim eksik surmem. 3 kere bile giderdi kararinda surersem. Bende mi garilip diye baktim 1gr kullananlarin cogu 2-3 kere kullanmis hep.
Helal olsun valla bendeki 4 Gr ile ömürlük kullanırım o zaman.

Kanka.

Hem işlemci hem ekran kartına kullanacağım ekran kartı da 2'li yani büyük biraz.
Nasil yani gpu+cpu birer kere kullanima mi yetmez? Hic sanmiyorum cok kotu surup surup silmen lazim anca. Ortalama 0.20-0.25 gram fazlasiyla yeterli oluyor bir desktop cpu'ya. Hadi senin hatrina 0.40gr gitsin, yine articak.

Grizzly 1gr kac kez kullanilir
Sen burada yazdigi gibi verimli kullanmaya calisma bence, onerildigi gibi ikisine surup iyice yay, en az 1 sene rahat et. Seneye alirsin yine.

Helal olsun valla bendeki 4 Gr ile ömürlük kullanırım o zaman.
4gr arctici laptopta(laptoplarin cipleri baya kucuk oluyo desktopa gore) max 2-3 ayda bir temizleyerek 4 yil kullandim. Kac kere deneme yapmak icin peceteye falan surdum, kac kere surup begenmedim sildim sayamam bile. Masaustunde yilda 1 yapsaniz yeterli gelicektir kryonaut ile.

Son düzenleme:
Kanka.

hermal grizzly conductonaut sıvı metal 73 W / (m · k) 1gr. Bu model sence nasıl bir üstü sanırım hangisni almalıyım bu mu yoksa bu muhttps://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-12-5-w-m-k-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-pm-HB00000YI0ZR​

Sivi metal ile thermal macun birbirinden farkli seyler, sivi metal bu isin ustasi degilsen tehlikeli olabilir, sivi metal kullanmayi dusunuyorsan almadan once iyice arastir. Ben thermal macundan devam etmeni oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…