Herkese merhaba. Öncelikle ben videodaki kabloyu videolarda izlediğim şekilde takmaya çalıştım. Yerine oturdu her ikisi de hareket etmiyor, oynama yapmıyor, yerinden dahi çıkmıyorlar. Ama o başlarındaki iki plastiğin birbirine uyumsuzluğunu gördüm sizce bir sorun olur mu?
Hocam o girişler zaten kendine hastır yani yanlış yakmanız için kırmanız gerek, girişlerde şekillidir, takacağınız kablonun başıda şekillidir fark etmişsinizdir eğer sorunsuzca girdiyse sıkıntı yoktur. Zaten orda mandal sistemi olması lazım çıkarmak zordur ki bence çıkartmayın doğru takmışsınızdır.
Montajı doğru yapmışsın lakin BKT yazan 4 pin tırnağı diğer BKT yazan pine tam geçmemiş. Bu sorun teşkil etmez fakat çıkartıp düzgün şekilde birbirine oturtup tekrar takabilirsiniz.
Montajı doğru yapmışsın lakin BKT yazan 4 pin tırnağı diğer BKT yazan pine tam geçmemiş. Bu sorun teşkil etmez fakat çıkartıp düzgün şekilde birbirine oturtup tekrar takabilirsiniz.