eneserden
Hectopat
- RAM
- Corsair 16 GB 3000 MHz CL16
- SSD veya HDD modeli
- ADATA 480 GB
- Ekran kartı
- Gigabyte RX 6600 XT
- Anakart
- Gigabyte H610M
- İşlemci
- Intel i3-12100F
Merhabalar, 2 hafta önce şehir değiştirirken ekran kartını söküp kasayı taşıdım. Eve gelip ekran kartını takıp çalıştırdığımda anakartta bir soket alev alıp yandı hemen PSU'nun şalterini kapattım. Anakartı garantiye gönderdim ve kabul oldu yenisini aldım. Bugun anakartı tekrar montajladım fakat bilgisayarın açma tuşuna bastığımda fanlar ve ekran kartı herşey çalışmasına rağmen görüntü gelmiyor ve ortalama 5-10 saniye sonra kapanıp yeniden açılmaya çalışıyordu. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüp yeni PSU aldım. Ancak yine aynı olayı yaşamaktayım. CPU güç kablosunu anakarttan sökünce yeniden başlatma olayı olmuyor ama görüntü gelmiyor tabi ki. İşlemci yanmış olabilir mi? İşlemcinin kendisini pinlerini incelediğimde herhangi bir hasar görünmüyor.
Arkadaşlar selamlar tekrar, anakartı garantiye gönderdim herhangi bir sorun yokmuş. Anakartı çıkartıp uzay montaj yaparak ta denedim ancak restart atmaya devam ediyor. Herhangi bir fikri olan yok mu?
Arkadaşlar selamlar tekrar, anakartı garantiye gönderdim herhangi bir sorun yokmuş. Anakartı çıkartıp uzay montaj yaparak ta denedim ancak restart atmaya devam ediyor. Herhangi bir fikri olan yok mu?
Son düzenleme: