SirAhmetKoc Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 108 Yer Tokat 4 Haziran 2020 #11 EjderLefLef dedi: https://www.xigmatek.com/upload/images/XCP-EDM(2).jpg . Sizin PSU bu olmalı kendi sitesindeki resme göre çıkış olmalı. XCP 600 modeli Genişletmek için tıkla... Aynen hocam baktım görsele aynısı. İkisini yan yana bağlayacağım yani. Şimdi düştü jeton. Teşekkürler. Çok sağolun hepiniz. Dosya Ekleri IMG_8252.JPG 629,4 KB · Görüntüleme: 25 IMG_8253.jpeg 590,1 KB · Görüntüleme: 26 IMG_8251.JPG 566,9 KB · Görüntüleme: 26
EjderLefLef dedi: https://www.xigmatek.com/upload/images/XCP-EDM(2).jpg . Sizin PSU bu olmalı kendi sitesindeki resme göre çıkış olmalı. XCP 600 modeli Genişletmek için tıkla... Aynen hocam baktım görsele aynısı. İkisini yan yana bağlayacağım yani. Şimdi düştü jeton. Teşekkürler. Çok sağolun hepiniz.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.595 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Haziran 2020 #12 SirAhmetKoc dedi: Aynen hocam baktım görsele aynısı. İkisini yan yana bağlayacağım yani. Şimdi düştü jeton. Teşekkürler. Çok sağolun hepiniz. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.
SirAhmetKoc dedi: Aynen hocam baktım görsele aynısı. İkisini yan yana bağlayacağım yani. Şimdi düştü jeton. Teşekkürler. Çok sağolun hepiniz. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.
SirAhmetKoc Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 108 Yer Tokat 4 Haziran 2020 #13 SirAhmetKoc dedi: Aynen hocam baktım görsele aynısı. İkisini yan yana bağlayacağım yani. Şimdi düştü jeton. Teşekkürler. Çok sağolun hepiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında bunu akıl etmem gerekirdi kendim. Çünkü ekran kartının PCI-E kablosu da normalde 3+3 pin ama yandaki 1+1 ekli kabloyu bağlayınca 4+4 oluyor. temmuzz dedi: Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Bilmukabele, çok teşekkür ederim.
SirAhmetKoc dedi: Aynen hocam baktım görsele aynısı. İkisini yan yana bağlayacağım yani. Şimdi düştü jeton. Teşekkürler. Çok sağolun hepiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında bunu akıl etmem gerekirdi kendim. Çünkü ekran kartının PCI-E kablosu da normalde 3+3 pin ama yandaki 1+1 ekli kabloyu bağlayınca 4+4 oluyor. temmuzz dedi: Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Bilmukabele, çok teşekkür ederim.