CPU ikinci fanı BIOS'tan ayarlamak

DaddyJacop

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemci soğutucusunda 2 adet fan var. Birini CPU_FAN1 diğerini SYS_FAN1 portuna taktı. BIOS'dan SYS_FAN1 portuna bağlı olan fanla CPU_FAN1 portuna bağlı olan fanların aynı hızda çalışmasını istiyorum. BIOS'dan bunu ayarlayabilir miyim? Ya da SYS_FAN1 portuna bağlı fanı CPU_FAN2 gibi tanıtabilir miyim?

Anakartım: MSI H410M-A PRO

fan1.jpg
fan2.jpg

İşlemci soğutucusunda 2 adet fan var. Birini CPU_FAN1 diğerini SYS_FAN1 portuna taktı. BIOS'dan SYS_FAN1 portuna bağlı olan fanla CPU_FAN1 portuna bağlı olan fanların aynı hızda çalışmasını istiyorum. BIOS'dan bunu ayarlayabilir miyim? Ya da SYS_FAN1 portuna bağlı fanı CPU_FAN2 gibi tanıtabilir miyim?

Anakartım: MSI H410M-A PRO

Eki Görüntüle 873941Eki Görüntüle 873942

MSI anakartlarda BIOS'a Del tuşı ile girdikten sonra sol alt kısımdaki Fan kısmına tıklayarak ayar yapabilirsiniz. Önerim ikisini de otomatiğe aldıktan sonra aynı sıcaklıklarda aynı yüzdede çalışacak şekilde ayarlamanızdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı