E Elden Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Kullandığım CPU AMD Ryzen 4800H 16 GB RAM. Ayarlara bakarken çekirdeğin 4 iş parçacığın ise 8 tane olduğunu fark ettim. İş parçacığı nedir? Dosya Ekleri resim_2023-11-11_064110969.png 40,3 KB · Görüntüleme: 44
Kullandığım CPU AMD Ryzen 4800H 16 GB RAM. Ayarlara bakarken çekirdeğin 4 iş parçacığın ise 8 tane olduğunu fark ettim. İş parçacığı nedir?
Çözüm reptile 11 Kasım 2023 Aşağıdaki bağlantıdan detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. İş Parçacığı Nedir, Oyunlarda Performansı Etkiler mi? İşlemciler geçmişte yalnızca "tek çekirdek ve çift çekirdek" gibi ifadelerle tanımlanıyordu. Sonrasında ise "iş parçacığı (thread)" kelimesini sık sık www.technopat.net
Aşağıdaki bağlantıdan detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. İş Parçacığı Nedir, Oyunlarda Performansı Etkiler mi? İşlemciler geçmişte yalnızca "tek çekirdek ve çift çekirdek" gibi ifadelerle tanımlanıyordu. Sonrasında ise "iş parçacığı (thread)" kelimesini sık sık www.technopat.net
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 11 Kasım 2023 #2 Aşağıdaki bağlantıdan detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. İş Parçacığı Nedir, Oyunlarda Performansı Etkiler mi? İşlemciler geçmişte yalnızca "tek çekirdek ve çift çekirdek" gibi ifadelerle tanımlanıyordu. Sonrasında ise "iş parçacığı (thread)" kelimesini sık sık www.technopat.net Artı 2 Eksi Çözüm
Aşağıdaki bağlantıdan detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. İş Parçacığı Nedir, Oyunlarda Performansı Etkiler mi? İşlemciler geçmişte yalnızca "tek çekirdek ve çift çekirdek" gibi ifadelerle tanımlanıyordu. Sonrasında ise "iş parçacığı (thread)" kelimesini sık sık www.technopat.net
KS KS E Elden Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 reptile dedi: Aşağıdaki bağlantıdan detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. İş Parçacığı Nedir, Oyunlarda Performansı Etkiler mi? İşlemciler geçmişte yalnızca "tek çekirdek ve çift çekirdek" gibi ifadelerle tanımlanıyordu. Sonrasında ise "iş parçacığı (thread)" kelimesini sık sık www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum Artı 0 Eksi
reptile dedi: Aşağıdaki bağlantıdan detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. İş Parçacığı Nedir, Oyunlarda Performansı Etkiler mi? İşlemciler geçmişte yalnızca "tek çekirdek ve çift çekirdek" gibi ifadelerle tanımlanıyordu. Sonrasında ise "iş parçacığı (thread)" kelimesini sık sık www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum