Power tuşuna bastığım da sistem çok geç başlıyor. 2 adet M.2 SSD kullanıyorum. James Donkey ve Samsung EVO 960. boot menüsünde sistemin kurulu olduğu James Donkey'i göremiyorum sadece Samsung var.
Evet sönüyor sistem açılıyor ama 1 dakika falan bekliyorum sistem açılana kadar.Işıklar sistem açıldığında sönüyor mu?
MAG X670e Tomahawk Wi-Fi anakart
MSI RTX3060.
Ryzen 7 7800x3D.
![]()
Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2B6000Z30K - Geheugen
CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5-geheugen voor AMD biedt DDR5-prestaties, hogere frequenties en meer capaciteit die is geoptimaliseerd voor moederborden van AMD en verlicht tegelijkertijd je pc met dynamische, afzonderlijk aanstuurbare RGBverlichting in tien zoazerty.nl
Evet sönüyor sistem açılıyor ama 1 dakika falan bekliyorum sistem açılana kadar.
MAG X670e Tomahawk Wi-Fi anakart
MSI RTX3060.
Ryzen 7 7800x3D.
![]()
Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2B6000Z30K - Geheugen
CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5-geheugen voor AMD biedt DDR5-prestaties, hogere frequenties en meer capaciteit die is geoptimaliseerd voor moederborden van AMD en verlicht tegelijkertijd je pc met dynamische, afzonderlijk aanstuurbare RGBverlichting in tien zoazerty.nl
Evet sönüyor sistem açılıyor ama 1 dakika falan bekliyorum sistem açılana kadar.
Bios güncel dediğiniz ayarı açıp deneyeceğim. Boot menüsünde sistemin kurulduğu sdd görünmüyor ve ilk sıraya alamıyorumBIOS güncel değilse BIOS'u son sürüme güncelleyin
BIOS'tan Memory context restore özelliğini açın.
BIOS güncel dediğiniz ayarı açıp deneyeceğim. Boot menüsünde sistemin kurulduğu SSD görünmüyor ve ilk sıraya alamıyorum.
Hocam korkacak bir şey yok eğer sistem açıldığında da sabit bir şekilde yanık olarak kalsaydı o zaman bir sorun olduğunu düşünebilirdiniz sorun olduğunu sanmıyorum. Sistemin açılmasını etkileyen başka faktörler olabilir.
Evet açıldıktan sonra hiç bir sorunum yok fps drop kasma vb hiç bişi tek sorun açılma sorunu ve biosta sistemin boot menüsün de James Donkeyin gözükmemesi ve onu seçemiyorum muhtemelen de o yüzden geç açılıyorHocam korkacak bir şey yok eğer sistem açıldığında da sabit bir şekilde yanık olarak kalsaydı o zaman bir sorun olduğunu düşünebilirdiniz sorun olduğunu sanmıyorum. Sistemin açılmasını etkileyen başka faktörler olabilir.
Evet açılıyor.Windows açılıyor mu?
Evet açıldıktan sonra hiçbir sorunum yok FPS düşmesi kasma vb hiçbir şey tek sorun açılma sorunu ve BIOS'ta sistemin boot menüsün de James Donkey'in gözükmemesi ve onu seçemiyorum muhtemelen de o yüzden geç açılıyor.
Evet açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.