bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 552 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Dün oyun oynarken bir anda mavi ekran yedim sonra PC restart attı devam ettim stress test başlattım ve yine mavi ekran yedim RAM'lerin yerini değiştirdim CPU çıkar tak yaptım hiçbir işe yaramadı. Yardım eder misiniz?
Dün oyun oynarken bir anda mavi ekran yedim sonra PC restart attı devam ettim stress test başlattım ve yine mavi ekran yedim RAM'lerin yerini değiştirdim CPU çıkar tak yaptım hiçbir işe yaramadı. Yardım eder misiniz?
Çözüm bapuhan 1 Ocak 2024 Metehan1234 dedi: Hocam ekran kartını çıkarıp anakart taki HDMI veya VGA'ya takçaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. bapuhan dedi: Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyip açınca düzeldi.
Metehan1234 dedi: Hocam ekran kartını çıkarıp anakart taki HDMI veya VGA'ya takçaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. bapuhan dedi: Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyip açınca düzeldi.
KS KS bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 552 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #11 YusoZ dedi: BIOS güncellemeyi deneyin RAM profilini XMP yapın. Genişletmek için tıkla... Hiç açamıyorum Metehan1234 dedi: Onboard görüntü almayı deneyin alabilirseniz ekran kartı Genişletmek için tıkla... Hocam onboard nedir ve nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
YusoZ dedi: BIOS güncellemeyi deneyin RAM profilini XMP yapın. Genişletmek için tıkla... Hiç açamıyorum Metehan1234 dedi: Onboard görüntü almayı deneyin alabilirseniz ekran kartı Genişletmek için tıkla... Hocam onboard nedir ve nasıl yapacağım
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2024 #12 Anakarta bağlayın kabloyu görüntüyü işlemciden alın eğer işlemcinin dahili grafik birimi varsa. bapuhan dedi: Hiç açamıyorum Hocam onboard nedir ve nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Anakarta bağlayın kabloyu görüntüyü işlemciden alın eğer işlemcinin dahili grafik birimi varsa. bapuhan dedi: Hiç açamıyorum Hocam onboard nedir ve nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla...
KS KS bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 552 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #13 Luna1057 dedi: Anakarta bağlayın kabloyu görüntüyü işlemciden alın eğer işlemcinin dahili grafik birimi varsa. Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemci R5 5600. Artı 0 Eksi
Luna1057 dedi: Anakarta bağlayın kabloyu görüntüyü işlemciden alın eğer işlemcinin dahili grafik birimi varsa. Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemci R5 5600.
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #14 bapuhan dedi: Hiç açamıyorum. Hocam onboard nedir ve nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını çıkarıp anakart taki HDMI veya VGA'ya takçaksınız. Artı 0 Eksi
bapuhan dedi: Hiç açamıyorum. Hocam onboard nedir ve nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını çıkarıp anakart taki HDMI veya VGA'ya takçaksınız.
KS KS bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 552 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #15 Metehan1234 dedi: Hocam ekran kartını çıkarıp anakart taki HDMI veya VGA'ya takçaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. bapuhan dedi: Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyip açınca düzeldi. Son düzenleme: 1 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Metehan1234 dedi: Hocam ekran kartını çıkarıp anakart taki HDMI veya VGA'ya takçaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. bapuhan dedi: Hocam CPU da dahili ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm BIOS pilini çıkarıp 5 dakika kadar bekleyip açınca düzeldi.