Çözüldü CPU ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sxlnis

Centipat
Daha fazla  
Dün normal bir şekilde oyun oynuyordum, PC’yi kapattım, sonra tekrar açtım; görüntü gelmedi, CPU ışığı yanmaya başladı. Sonrasında işlemciyi çıkarıp tekrar taktım, sorun düzeldi. Fakat PC açıldığında 2-3 dakika geçince otomatik kapanıyor ve ekrana “CPU çok ısındı” yazıyor. CPU aslında hiç sıcak değil. Şu an ise hiç görüntü gelmiyor.

Fakat şimdi ilk boot ışığı yandı sonra CPU yandı en sondada VGA yandı ve söndü.

H

Hayır.

Görünü geldi şimdi tekrar deneyeceğim kapanıp kapanmadığını.

Oyuna girdim şu an bir sorun yok fakat bir sorum daha var benim kasamın önündeki fanlardan en üstteki bir anda dönmeyi bıraktı kanlolarını tak çıkar yapsam da düzelmiyor sebebi ne olabilir?
ARGB fan mı normal RGB fan mı?

Fanlar nereye bağlı? Çalışan bir donanımda oynama yapılmaz. Kalp doktoru ne de araba motoru tamir etmiyorsunuz. Elektrik bu... Kontrolcü üzerindeyse anakarta bağlayıp kontrol edin.

ARGB fan mı normal RGB fan mı?

ARGB fan.

Fanlar nereye bağlı? Çalışan bir donanımda oynama yapılmaz. Kalp doktoru ne de araba motoru tamir etmiyorsunuz. Elektrik bu... Kontrolcü üzerindeyse anakarta bağlayıp kontrol edin.

Kontrolcude çalışmadıyı durdurduğu için zaten anakarta takmıştım fakat yine de değişmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı