CPU kablosu kopuk PSU tamir edilir mi?

onur keskin

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2016
Mesajlar
764
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 3 gün önce yeni bir PSU aldım değiştirme işlemi biraz sancılı oldu. CPU kablosu çok gergindi kilit tarafını kapatmış bir şekildeydi yaklaşık 1.5 saat çıkarmaya çalıştım maalesef kablo çok zor yetiştiği için parmagımı kilit noktasına bastıramadım. Bende en sonunda dayanamadım sinirlendim mutfaktan makası aldım CPU kablosunu kestim. ( PSU'dan gelen ) sonra yeni aldığım PSU'yu taktım. Kablosunu kestiğim PSU Sharkoon SHP650 V2 650W şimdi bu PSU çöp mü oldu onarılma şansı var mı daha net anlaşılması için görsel yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • 332.jpg
    332.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 174
  • 355.jpg
    355.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 111
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu PSU'yu almayı düşünen varsa CPU kablosu gerçekten inanılmaz kısa buna dikkat ederek alsınlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı