Çözüldü CPU kablosu ve GPU farklı takarsam ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Arkadaşlar ikisi de 8 pin fakat CPU kablosu çok kısa kalıyor ekran kartının üstünden geçirmek zorunda kalıyorum ama CPU kablosunu ekran kartına takarsam yetişiyor. Bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ikisi de 8 pin fakat CPU kablosu çok kısa kalıyor ekran kartının üstünden geçirmek zorunda kalıyorum ama CPU kablosunu ekran kartına takarsam yetişiyor. Bir sorun olur mu?
Takmayı denesen bile takılmaz, pinleri aynı olsa bile uçlarında farklılıklar var sekil itibariyle, CPU kablosunu GPU'ya takamazsın. En azından bende ki 3-4 PSU öyleydi.
Takmayı denesen bile takılmaz, pinleri aynı olsa bile uçlarında farklılıklar var sekil itibariyle, CPU kablosunu GPU'ya takamazsın. En azından bende ki 3-4 PSU öyleydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…