totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.306 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #11 CimenGöz dedi: asus gtx 1070 8gb dual ekran kartı Genişletmek için tıkla... Kartın bellek sıcaklıkları 100-105 derece üstüne çıkmıyorsa pedleri değişmene gerek yok. CimenGöz dedi: buna uygun varmı aklında bi termal pad Genişletmek için tıkla... Her kartın ölçüsü farklıdır, işin zor kısmı kartın üzerinde bile birden fazla kalınlıkta pedler kullanılır, o yüzden zorda kalmadıkça hiç elleme. İlla değiştireceksen her pedin kalınlığını net öğrenmen gerekiyor. 0.5mm kalın olsun ne olacak dersen kartı çöp edersin.
CimenGöz dedi: asus gtx 1070 8gb dual ekran kartı Genişletmek için tıkla... Kartın bellek sıcaklıkları 100-105 derece üstüne çıkmıyorsa pedleri değişmene gerek yok. CimenGöz dedi: buna uygun varmı aklında bi termal pad Genişletmek için tıkla... Her kartın ölçüsü farklıdır, işin zor kısmı kartın üzerinde bile birden fazla kalınlıkta pedler kullanılır, o yüzden zorda kalmadıkça hiç elleme. İlla değiştireceksen her pedin kalınlığını net öğrenmen gerekiyor. 0.5mm kalın olsun ne olacak dersen kartı çöp edersin.
C CimenGöz Femtopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #12 totra_proska dedi: Kartın bellek sıcaklıkları 100-105 derece üstüne çıkmıyorsa pedleri değişmene gerek yok. Her kartın ölçüsü farklıdır, işin zor kısmı kartın üzerinde bile birden fazla kalınlıkta pedler kullanılır, o yüzden zorda kalmadıkça hiç elleme. İlla değiştireceksen her pedin kalınlığını net öğrenmen gerekiyor. 0.5mm kalın olsun ne olacak dersen kartı çöp edersin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hocam gercekten cok aydınlattınız beni fakat asus 1070 ekran kartının içinde termal pad yok nedeni bilmiyorum ama yapanlar içine koymamıs Kyamrt dedi: Hocam bi bakarım ama söz veremem. @totra_proska belki yardımcı olur fakat o da termal pad değiştirme taraftarı olmuyor genelde. Genişletmek için tıkla... beni gercekten cok aydınlattınız hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum <3
totra_proska dedi: Kartın bellek sıcaklıkları 100-105 derece üstüne çıkmıyorsa pedleri değişmene gerek yok. Her kartın ölçüsü farklıdır, işin zor kısmı kartın üzerinde bile birden fazla kalınlıkta pedler kullanılır, o yüzden zorda kalmadıkça hiç elleme. İlla değiştireceksen her pedin kalınlığını net öğrenmen gerekiyor. 0.5mm kalın olsun ne olacak dersen kartı çöp edersin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hocam gercekten cok aydınlattınız beni fakat asus 1070 ekran kartının içinde termal pad yok nedeni bilmiyorum ama yapanlar içine koymamıs Kyamrt dedi: Hocam bi bakarım ama söz veremem. @totra_proska belki yardımcı olur fakat o da termal pad değiştirme taraftarı olmuyor genelde. Genişletmek için tıkla... beni gercekten cok aydınlattınız hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum <3