CPU kullanımı %100 oluyor ve sistem kasıyor

sekiz_tekinoglu

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda her zaman ki gibi oyun oynarken fanlarının normalde az çalışması gerekirken Turbo modda çalıştığını fark ettim. Arada bilgisayarım da olurdu FPS düşme muhabbeti falan. Reset atınca geçerdi. Yine reset attım bu sefer kasmaya başladı. Bildiğiniz fare hareket ettirirken bile kasarak ilerliyor fare. Görev yöneticisine gireyim mining falan mı yapılıyor diye CPU 100 gözüküyor ama ben görev yöneticisine girdiğimde azalıyor. Her şey normale dönüyor. Bende Görev Yöneticisi açık iken yapmaya başladım her şeyi. Gayet normal çalışıyor. Ama kapatınca tekrar kasma başlıyor. Malwarebytes ücretsiz sürümü ile tarattım. Bir şey çıkmadı. Sorun nedir sizce? Windows'u silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız oynadığınız oyunu açarken zorlanıyor mu? Fanlar en son ne zaman temizlendi? Sıcaklık değerleri ne durumda? Kaspersky ile tarama yapmaya çalışın.

Bilgisayarınız oynadığınız oyunu açarken zorlanıyor mu? Fanlar en son ne zaman temizlendi? Sıcaklık değerleri ne durumda? Kaspersky ile tarama yapmaya çalışın.
Fanların temizliği ve macun değişimi bu Şubat yapıldı. Sıcaklık değerleri iyi durumdaydı o zamandan beri bakmadım. Ama bu olay bir anda oldu dün yokken bugün olmaya başladı. Yakın zamanda bir şey de indirmedim virüs girdiyse de ne zaman girmiştir bilmiyorum. Dediğim gibi birde görev yöneticisi açıkken hiçbir sıkıntı yok. Kapatınca hayvan gibi kasıyor kullanılacak gibi değil. Biraz saçma olcak belki de mining yapılıyor da ben görev yöneticisinden izleyince durduruyorlar mı artık anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı