CPU kullanımı %10'u geçmiyor

microsoft excel

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopum uyku moduna geçtiğinde fanları kapatmadığı için BIOS'tan fanların her zaman açık olmasını kapatmak istedim kapattım denedim olmadı o yüzden düzelttim fakat ekstra başka bir yerde ayar var mıdır diye klavyeden birkaç rastgele tuşa bastım çıktım bilgisayarı kapattım. Bugün RDR oynacacaktım ancak 1FPS yazıyordu oynanacak halde değildi sıcaklıklar gayet düşük ekran kartı %100 kullanılıyor işlemci %8 kullanılıyor. İnternetten biraz baktım ancak bir şey bulamadım. Oyun oynayamadım keyfim çok kaçtı. Performans ayarları maksimumda ayrıca daha sonra BIOS ayarlarını da sıfırladım bir şey değişmedi. Wallpaper Engine hatta Google bile kasıyor ama ekran kartım ve işlemcimin sıcaklıgı normalin çok altında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat kısmına msconfig yazıp, önyükleme sekmesine tıklayıp gelişmiş seçenekler kısmında işlemci sayısının tikini açıp, işlemci sayısındaki rakamları iletir misiniz?

Düzenleme: Eğer işlemci çekirdeği 1'e falan kitlenmiş olsa CPU kullanımı tam aksine %100 olurdu.

Başlat kısmına msconfig yazıp, önyükleme sekmesine tıklayıp gelişmiş seçenekler kısmında işlemci sayısının tikini açıp, işlemci sayısındaki rakamları iletir misiniz?

Düzenleme: Eğer işlemci çekirdeği 1'e falan kitlenmiş olsa CPU kullanımı tam aksine %100 olurdu.
16ya kadar cikabiliyor 16 secip oyuna girdim gene cok kasiyordu ancak yeni fark ettim ekran karti %100de ama 200 kusur mhzde calisiyor sorun ekran kartindan kaynakli galiba

16ya kadar cikabiliyor 16 secip oyuna girdim gene cok kasiyordu ancak yeni fark ettim ekran karti %100de ama 200 kusur mhzde calisiyor sorun ekran kartindan kaynakli galiba
MSI Afterburner veya buna benzer gpu yönetim programlarının MHz kısmından ekran görüntüsü iletebilir misiniz? Belki ayar yaparken 2. ekran kartını devre dışı bırakmış olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı