CPU kullanımı %5 GPU kullanımı %100 olması normal mi?

Windows+Shift+S yaptım

Ben sıcaklığın farkındaydım ama pek takmıştım çünkü forumlarda sorun yok vesaire diyorlardı o sıcaklığa
Sorun yok zaten. Arkadaşın tek yaptığı şey abartmak ve gözünüzü korkutmak oldu. Daha işlemci belli değil ne ile test ettiğiniz belli değilken direkt macun değişin montajı kontrol edin dedi.

Dediğim gibi değerler gayet normal hatta sıcaklık değeriniz iyi bile.

90 100 asla görmüyorum çünkü kullanım artmıyor fazla

E peki niye drop yiyorum?

O ilk görüntüdeki kullanım doğru değil, oyun içi görüntüde sorun görünmüyor, XMP açıkmı ona bakmak lazım.

Yoğunlukta oluyor
Oyun ve sistem hangi diske kurulu? İlk attığınız fotoğrafta gözüme çarpmıştı ama pek sorun yaratmaz diye es geçmiştim. Driverlarınız güncelse, sıcaklıktan yana bir sıkıntınız yoksa büyük ihtimal disk sağlığınız düştü veya çok dolu olduğu için böyle bir sorun yaratıyor. Disk sağlık testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1724532061089.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 16
Disktsn yana bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü hepsini 0 aldım c diski M2 d e diskleri ssd f diski de hdd tabi yedek olarak kullanıyorum onu tüm disklerde bir sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…