CPU kullanımı %5 GPU kullanımı %100 olması normal mi?

Disktsn yana bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü hepsini 0 aldım c diski M2 d e diskleri ssd f diski de hdd tabi yedek olarak kullanıyorum onu tüm disklerde bir sorun var
0 aldınız da ne zaman aldınız? Driverlarınız güncel, sıcaklık probleminiz yok, ekran kartınızda sıkıntı yok, fps değerleriniz iyi(sizin dediğinize göre) son olarak disk ve ram kalıyor benim aklımda. Başka bir şey gelmiyor.

Ama CPU kullanımı düşük

Sistem laptopsa özelliklede Gaming o zman 100'e bazen çıkabilir ama hep 100 ise virüs mining yemiş olabilirsiniz Avast indirip akıllı tarama yapın.

Ama 66 sıcaklık normal hocam.

Muhammet hocam ekran kartını güncel mi bir de güncelleme varsa güncelleyin.

Sistem laptopsa özelliklede Gaming o zman 100'e bazen çıkabilir ama hep 100 ise virüs mining yemiş olabilirsiniz Avast indirip akıllı tarama yapın.

Ama 66 sıcaklık normal hocam.

Laptop değil oyunlarda GPU 100 oluyor CPU düşük kullanılıyor bu da droplar neden oluyor CPU kullanımı yüksek olan oyunlarda bu problem yok.

Laptop değil oyunlarda GPU 100 oluyor CPU düşük kullanılıyor bu da droplar neden oluyor CPU kullanımı yüksek olan oyunlarda bu problem yok.

Sadece oyunda oluyorsa hangi oyunlar GTA 5 falan ise çok normal bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…