CPU'm aniden 100% oluyor. FPS ise yerlerde sürünmeye başlıyor, 5-6 dakika içinde oyun oynarken FPS düşmesi gerçekleşiyor. Size bunu termal macun düzeltebilir mi? Termal macunum yıllardan beri sürülmedi ve aldığım bilgisayarcı ise neredeyse tüm macunu sürmüş, tamamen yaydırmış içine baktığımda neredeyse termal macunun CPU'dan aşağı aktığnı gördüm hemen temizledim CPU'ya tekrar koydum ama termal macun çok eski ve kötü olduğu belliydi. Bilgisayarım zaten 8-10 yıllık eski bir bilgisayardı, eskiden neredeyse oyun canavarıydı. Ama birkaç gün önce oyunlarda gereksiz yerine FPS düşmesi'u deneyimledim ve artık bu canımı sıkmaya başladıdroptan önce FPS 4-12 arasında sürünmeye CPU 100'e ulaşmaya başlıyor ve 20-30 saniye boyunca böyle kaldıktan sonra düzeliyor. Size yeni termal macun alsam ve sürsem bu sorunu atlatabilir miyim?
RAM:8 GB Ram
HDD:1 TB
Ekran Kartı:AMD HD 7850
CPU:FX 4100
MSI Afterburner olmuyo sebebi Downloada Basıyom indirmiyo :/
Termal Macun Kaç Yıldır Sürülmedi(8-10 yıl önce)
Ne kadar eski olsada GTA 5 Ve Assasin's Creed 4 Kaldıran Koca Yürekli Bilgisayarımın Özellikleri bu
RAM: 8 GB RAM.
HDD: 1 TB.
Ekran kartı: AMD HD 7850.
CPU: FX 4100.
MSI Afterburner olmuyor sebebi downloada basıyorum indirmiyor :/
Termal macun kaç yıldır sürülmedi(8-10 yıl önce)
Ne kadar eski olsa da GTA 5 ve assasin's Creed 4 kaldıran koca yürekli bilgisayarımın özellikleri bu .