CPU kullanımı anlık %100'e çıkıyor

1card1

Hectopat
Makaleler
1
CS2 oynarken bazen %100'e yaklaşıyor, FFA atıyordum sürekli ölünce donuyordu, hayattayken de donup duruyordu. Pencere moduna aldım ve Görev Yöneticisi'nden CPU'nun sanırım %30'lardayken 95'lere fırladığını gördüm. Ne yapmalıyım?

İşlemci ne? Arkada neler açık? Bazı anlarda yüksek kullanımlara çıkması normal zaten.

İşlemci ne? Arkada neler açık? Bazı anlarda yüksek kullanımlara çıkması normal zaten.
Sistemimde bazı sıkıntılar var bazen CS oynarken çöküyor falan. R3 3100 var, ve 1060 3 gb. 16 gb ram var, dün kendi kendine 8 GB RAM'i görmemeye başladı. Çıkardım taktım düzeldi. Emekli toros gibi. Arkada sadece 3 sekme açıktı biri şarkı. O kadar da olsun artık.

r3 3100 için o kadar normal ki. 4 Çekirdek cpu tabii ki ara sıra %100'e yaklaşacak. Benim 12400f bile yer yer %100'e yakın spike yiyor. Aradaki güç farkından bahsetmeme gerek bile yok herhalde.

Merhaba anakart chipset driverini silip tekrar yüklemeyi dener misin?

Ve ekran kartının driveri eger son surum ise silip birkac guncelleme öncesine çekmeyi dener misin?

Eğer çözülmez ise temiz kurulum yapmanı öneririm.

Hala çözülmedi ise BIOS ayarlarını sıfırlayıp dener misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video chipset nasıl silinir vs detaylica anlatiyor işine yarayabilir.

Ve ekstradan BIOS'u beta olmayan bir sürüme güncellemeye deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…