CPU kullanımı çok düşük

berelpo

Picopat
Daha fazla  
Önceden böyle değildi, ilk kez karşılaştım bu durumla. MSI Afterburner'da ise %0 gösteriyor. Oyunlarda bile %5 falan oluyor ama sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi. İşlemcide problem yok diye düşünüyorum çünkü oyun performansım aynı. Yeniden başlattım ama düzelmedi. Görmezden mi geleyim sizce de?

Ekran görüntüsü 2024-11-05 143947.png

Büyük ihtimalle uygulama yanlış gösteriyor. Ya da işlemcin çok güçlü olduğu için o civarlarda çalışıyor. AMD Threadripper Pro 7995wx falan olması lazım :) başka uyguladan bakmayı deneyin.

Önceden böyle değildi, ilk kez karşılaştım bu durumla. MSI Afterburner'da ise %0 gösteriyor. Oyunlarda bile %5 falan oluyor ama sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi. İşlemcide problem yok diye düşünüyorum çünkü oyun performansım aynı. Yeniden başlattım ama düzelmedi. Görmezden mi geleyim sizce de?

Eki Görüntüle 2345103
Görev yöneticisinden işlemci kullanımını karşılaştırın. Yazılımda hata vardır.

Eki Görüntüle 2345103
Oyun içinde Alt+R'ye basarak CPU kullanımını kontrol eder misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı