variemert Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 410 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar sadece YouTube'dan video izliyorum ama yine de CPU kullanımı %100. arkada çalışan uygulamalar var Epic Games Discord gibi ama bu son 2 gündür böyle öncesinde sorun yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar sadece YouTube'dan video izliyorum ama yine de CPU kullanımı %100. arkada çalışan uygulamalar var Epic Games Discord gibi ama bu son 2 gündür böyle öncesinde sorun yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 28 Aralık 2020 #2 Epic Games'ı kapatın. Kendisi sıkıntılı.
Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 28 Aralık 2020 #3 Sadece Epic Games'ten böyle olmaz. Sistemini taratmalısın. Ama en sağlıklısı sağlam bir format atman olacaktır.
Sadece Epic Games'ten böyle olmaz. Sistemini taratmalısın. Ama en sağlıklısı sağlam bir format atman olacaktır.
3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #4 Sistemini Kaspersky, Malwarebytes antivirüs programlarıyla taratmanı tavsiye ederim.
dioNy Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Amsterdam Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Öğrenci 29 Aralık 2020 #5 Termal macun yenileme Fas'lı gelmiş galiba hocam.
variemert Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 410 29 Aralık 2020 #6 dioNy dedi: Termal macun yenileme Fas'lı gelmiş galiba hocam. Genişletmek için tıkla... Kasayı açıp baksam, zamanının gelip gelmediğini nasıl anlarım? Dafirenze dedi: Sadece Epic Games'ten böyle olmaz. Sistemini taratmalısın. Ama en sağlıklısı sağlam bir format atman olacaktır. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım, bilgisayarcı ya götürmeden kendim yapabilir miyim.
dioNy dedi: Termal macun yenileme Fas'lı gelmiş galiba hocam. Genişletmek için tıkla... Kasayı açıp baksam, zamanının gelip gelmediğini nasıl anlarım? Dafirenze dedi: Sadece Epic Games'ten böyle olmaz. Sistemini taratmalısın. Ama en sağlıklısı sağlam bir format atman olacaktır. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım, bilgisayarcı ya götürmeden kendim yapabilir miyim.