Groww Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 28 4 Temmuz 2025 #1 RAM GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Anakart GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HD Resimde gördüğünüz gibi CPU boşta bu şekilde arkada oyun falan açık değil kasa yeni temizlendi. Neden böyle oluyor acaba?
Resimde gördüğünüz gibi CPU boşta bu şekilde arkada oyun falan açık değil kasa yeni temizlendi. Neden böyle oluyor acaba?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #2 Groww dedi: Resimde gördüğünüz gibi CPU boşta bu şekilde arkada oyun falan açık değil kasa yeni temizlendi. Neden böyle oluyor acaba? Eki Görüntüle 2527609 Genişletmek için tıkla... CPU fanı neden 0 RPM hocam.
Groww dedi: Resimde gördüğünüz gibi CPU boşta bu şekilde arkada oyun falan açık değil kasa yeni temizlendi. Neden böyle oluyor acaba? Eki Görüntüle 2527609 Genişletmek için tıkla... CPU fanı neden 0 RPM hocam.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Temmuz 2025 #3 Son termal bakımınızı ne zaman yaptınız? Ayrıca soğutma sisteminizin çalıştığından emin misiniz?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Son termal bakımınızı ne zaman yaptınız? Ayrıca soğutma sisteminizin çalıştığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Fan kablosunu takmayı unutmuslar gibi gozukuyor.
Sakuya Izayoi dedi: Son termal bakımınızı ne zaman yaptınız? Ayrıca soğutma sisteminizin çalıştığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Fan kablosunu takmayı unutmuslar gibi gozukuyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.573 Makaleler 1 Çözümler 81 4 Temmuz 2025 #5 CPU fani donmeden iyi calisiyor valla, tebrik etmek gerek hem de 3.5 GhZ ile.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2025 #6 Groww dedi: Resimde gördüğünüz gibi CPU boşta bu şekilde arkada oyun falan açık değil kasa yeni temizlendi. Neden böyle oluyor acaba? Eki Görüntüle 2527609 Genişletmek için tıkla... Cidden CPU fanı neden 0 RPM hocam? Cihaz kaç senelik , termal macun değişti mi , pedlerde yırtık vb . bir kusur var mı . İşlemcide bir problem var mı?
Groww dedi: Resimde gördüğünüz gibi CPU boşta bu şekilde arkada oyun falan açık değil kasa yeni temizlendi. Neden böyle oluyor acaba? Eki Görüntüle 2527609 Genişletmek için tıkla... Cidden CPU fanı neden 0 RPM hocam? Cihaz kaç senelik , termal macun değişti mi , pedlerde yırtık vb . bir kusur var mı . İşlemcide bir problem var mı?
Groww Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 28 4 Temmuz 2025 #7 Emr2634 dedi: Cidden. CPU fanı neden 0 RPM hocam? Cihaz kaç senelik, termal macun değişti mi, pedlerde yırtık vb. Bir kusur var mı? İşlemcide bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Siz deyince fark ettim ekran kartının fanları cidden dönmüyormuş ufaktan dokundum öyle dönmeye başladı neden öyle oldu ki?
Emr2634 dedi: Cidden. CPU fanı neden 0 RPM hocam? Cihaz kaç senelik, termal macun değişti mi, pedlerde yırtık vb. Bir kusur var mı? İşlemcide bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Siz deyince fark ettim ekran kartının fanları cidden dönmüyormuş ufaktan dokundum öyle dönmeye başladı neden öyle oldu ki?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #8 Groww dedi: Siz deyince fark ettim ekran kartının fanları cidden dönmüyormuş ufaktan dokundum öyle dönmeye başladı neden öyle oldu ki? Genişletmek için tıkla... hocam işlemci fanı dönüyor mu?
Groww dedi: Siz deyince fark ettim ekran kartının fanları cidden dönmüyormuş ufaktan dokundum öyle dönmeye başladı neden öyle oldu ki? Genişletmek için tıkla... hocam işlemci fanı dönüyor mu?
Groww Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 28 4 Temmuz 2025 #9 Squbi dedi: hocam işlemci fanı dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... evet stoc fanı var dönüyor
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #10 Groww dedi: Evet stoc fanı var dönüyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun bakımı ne zaman yapıldı.
Groww dedi: Evet stoc fanı var dönüyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun bakımı ne zaman yapıldı.